Dometic teki monipuolisen katoksen reissukäyttöön

Dometic on tuonut myyntiin uudenlaisen Hub-nimisen monikäyttökatoksen. Dometicin uusin innovaatio tarjoaa tilan seurusteluun muun muassa reissuissa, joissa nautitaan luonnosta ja ulkoilma-aktiviteeteista.

Leiripaikkana toimiva Hub on suunniteltu monikäyttöiseksi. Tuotetta voi käyttää vapaasti sijoitettavana. Vetoketjullisten lisävarusteidensa avulla ilmatäytteinen uutuus muuntuu retkeilyteltaksi, ja Hub soveltuu käytettäväksi etutelttana moneen katumaasturiin ja retkeilyautoon yhdistettynä.

Dometicin mukaan Hub-suojakatos voidaan pystyttää ja purkaa muutamassa minuutissa. Pystytettäessä alaosan hihnat kiinnitetään tapeilla maahan ja soljet säädetään hihnan kiristämiseksi, täyttämiseen tarvittava käsikäyttöinen ilmapumppu tulee tuotteen mukana.

Hubissa käytetään vesitiivistä ja kaksinkertaisesti pinnoitettua polyesterikangasta. Vetoketjulla liitettävässä valinnaisessa kahden hengen makuulisäosassa on hengittävä sisäteltta. Lisävarusteena saatava alusmatto on suunniteltu suojaamaan vaurioilta kovalla ja kivisellä alustalla.

Kuutiomaisen Dometic Hubin mitat ovat joka suuntaan 2,3 metriä, paino on 13,8 kiloa. Hinta on alkaen 725 euroa.

Lähde ja kuvat : Dometic