Dometic teki uusia pimennysverhoja Fiat Ducato -pohjaisiin retkeilyautoihin

Kaksinkertaisesta kennomateriaalista valmistetut Dometicin uudet etu- ja sivupaneelit – FP210-malli tuulilasiin ja SP310-malli sivuikkunoihin – tuovat yksityisyyttä, aurinkosuojaa ja lämpöeristystä leirintäalueella Fiat Ducato -pohjaisiin retkeilyautoihin.

FP210 sopii vanhoihin ja uusiin Fiat Ducato -retkeilyautoihin sekä Peugeot Boxerin ja Citroën Jumperin sisarmalleihin. Taustapeilittömissä ajoneuvoissa FP300-etupaneeli pysyy Dometicin jälkimarkkinoilla.

Tuulilasin pimennysverhomalli FP210:n kahta käsittelytankoa voidaan säätää ylhäältä alas tai alhaalta alas ja mihin tahansa asentoon, jotta saadaan haluttu yksityisyyden ja aurinkosuojan yhdistelmä.

Uusi SP310-sivuikkunaverho sopii vain aivan uusimpiin, tulossa oleviin Fiat Ducato -malleihin (2022), joten Dometic myy jatkossakin SP300-mallia vanhempiin Fiat Ducato-, Peugeot Boxer- ja Citroën Jumper -retkeilyautoihin.

Dometicin verhomalleissa on otettu huomioon uusimman Fiat Ducaton modifioitu sisustus. Dometicin A-pilarisuojan mukana tulee uusi ohjauskisko valinnaisen elektronisen taustapeilin kiinnittämiseen.

Jälkiasennus onnistuu nopeasti eikä A-pylvään suojuksia tai muita komponentteja tarvitse purkaa, ja esimerkiksi SP310-sivupaneelit näyttävät Dometicin mukaan oveen integroidulta alkuperäistuotteelta.

Lähde ja kuvat: Dometic