Dometicilta tilava ilmaetuteltta matkailuvaunuille

Dometic on esitellyt ensimmäisen sellaisen ilmaetutelttansa, joka riittää peittämään kokonaan myös isomman matkailuvaunun kyljen. Dometic Residence AIR All-Season -niminen teltta on suunniteltu pitkäaikaisempaan majoittumiseen, esimerkiksi leirintäalueella.

Tilaa riittää hyvin isommankin porukan oleskeluun teltan suojissa. Monelle on myös tärkeää, että retkeilykalusteet sekä arvokkaat harrastusvälineet, polkupyörät ja muut menopelit, mahtuvat luontevasti teltan suojiin pois auringon paahteelta ja sateelta sekä pitkäkyntisten näkyviltä. Tässä auttaa myös takaovella varustettu ilmatäytteinen teltan lisäosa, Dometic Residence AIR Tall Annexe.

Teltoissa on vetoketjulliset ulkoiset ikkunaverhot sekä irrotettavat etu- ja sivupaneelit. Märkää säätä sietävä, kestävästä UV-suojatusta materiaalista valmistettu Dometic Residence AIR All-Season tulee vuoden 2023 ensimmäisen neljänneksen aikana saataville kuudessa eri koossa.

Esimerkkinä vaihtoehtojen pienin versio, Dometic Residence AIR All-Season 13, on mitoiltaan 5,7 metriä syvä, 2,4 metriä korkea, 2,75 metriä leveä ja painoa on 51 kiloa. Kiinnityskorkeus on 2,35–2,55 metriä.