Dometicilta ympärivuotiseen käyttöön soveltuva vahva etuteltta matkailuajoneuvoille

Dometic tuo markkinoille ilmatäytteisen Ace AIR All-Season -teltan, jossa on väljät sisätilat ja kestävä ulkopinta. Teltassa käytetään Dometicin kuvauksen mukaan äärimmäisiin sääolosuhteisiin kehitettyä hengittävää ja vedenpitävää kangasta.

Dometic Ace AIR All-Season -teltasta on kaksi erilevyistä mallia: neljä metriä leveä Dometic Ace All-Season 400 S ja viisi metriä leveä Dometic Ace All-Season 500 S.

Ace AIR All-Season -teltoissa on erikorkuisille matkailuajoneuvoille tarkoitettu yhden ilmantäyttöaukon AIR Frame -asennusjärjestelmä, joka tekee Dometicin mukaan teltan rakenteesta vahvan ja pystyttämisestä helpon. Ilmanvaihto tapahtuu katon läpi.

Laajat näkymät teltan sisäpuolelta tarjoava Ace All-Season on päivitetty vuodelle 2022 vuoden 2021 Pro-mallien ominaisuuksilla. Suurennettu 3,25 metrin syvyys ja monikorkeussäätö sopivat ajoneuvoihin, joiden kiinnityskiskon korkeus on 235–265 senttimetriä.

Dometicin ilmoittama hinta Ace All-Season 400 S -mallille on noin 2 600 euroa, metriä leveämpi 500 S maksaa noin 2 800 euroa.