Dometicin leirilampulla lataa myös kännykän ja tuote ehkä osaa hyljeksiä myös hyönteisiä

Dometic GO Area Camp Light (GLO-A400) on monitaitoinen lamppu niin sisä- kuin ulkokäytössä. Ladattavaa tuotetta voi käyttää taskulamppuna ja lyhtynä – vaikkapa luku-, piha- tai tunnelmavalona.

Bug Mode -”ötökkämoodissa” Dometic ilmoittaa uuden mallin valon olevan hyönteisille epämieluisaa, mutta tarkkaa tietoa hyönteisvalotilan hyödyllisyydestä vaikkapa hyttysten karkottamiseen valmistaja ei tarjoa.

Tuote sietää kohtalaisen hyvin vettä mutta ei toki käyttöä veden alla tai suoraa vesisuihkua. Turvallisuusohjeiden mukaan lamppua ei myöskään saisi säilyttää suorassa auringonpaisteessa.

400 luumenin Dometic GO Area Camp Lightin värejä voi säätää mieleisekseen myös älypuhelimella Dometic Appin avulla. Valon voimakkuudelle on tarjolla neljä vaihtoehtoa.

Laitteen mitat ovat 130 x 90 x 130 mm (P x L x K). 550 grammaa painavassa lampussa on litiumakku (LiPo), jonka nimelliskapasiteetti on 7 000 mAh.

Dometicin mukaan akussa riittää potkua käyttötavasta riippuen jopa kahdeksaksi tunniksi. Leirilampulla on hintaa noin 100 euroa.

Lähde ja kuvat: Dometic

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *