Kaksipyöräistä ”kaappia” vetämällä saa hieman lisätilaa tavaroille retkeilyauton perään

Saksalaisen Mfi camperlife -yrityksen valikoimissa on erilaisia kuljetuslaatikoita muun muassa polkupyörien ottamiseen mukaan reissuun. Yrityksen uusinta tuotetarjontaa edustaa retkeilyautoilijoille suunnattu Bbox-BulliEdition-vaunu, joita valmistetaan lähellä Flensburgia, siis hyvin lähellä Tanskan rajaa.

Bbox-BulliEdition ei estä retkeilyauton takaovien avaamista. Säädettäville hyllyille sopivat esimerkiksi standardimittaiset eurolaatikot, joihin voi sijoittaa kaikenlaisia tavaroita ja varusteita, kuten portapotti-tyylisen wc-istuimen, jolloin sitä ei tarvitse kuljettaa auton sisällä. Auton puoleisen seinän kohdalle jää tilaa myös polkupyörän kuljettamiseen.

Retkeilyautoon ei välttämättä saa järjestettyä tilaa vaatetangolle, mutta Bbox-BulliEdition sellaisen haluttaessa tarjoaa. Kuten myös taittopöydän, joka tuo lisämukavuutta hyvillä keleillä ulkona ruokailuun.

Tuotteen leveys on 2080, syvyys 1090/940 ja korkeus 2200 millimetriä. Paino kalustemoduulin kanssa on yhteensä 400 kiloa.

Bbox-BulliEdition on tarkoitettu tuomaan lisämukavuutta vähän lyhyempiin, esimerkiksi viikonlopun kestäviin reissuihin.

Tuote on ehdokkaana monessa eri kategoriassa European Innovation Award -innovaatiokilpailussa, jonka voittajat julkistetaan tammikuussa CMT-messuilla Stuttgartissa.

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *