Makitalta akkukäyttöinen mikroaaltouuni

Makita valmistaa akkukäyttöisten työkalujen lisäksi moninaisia muita laitteita, joista työmaiden lisäksi voi olla satunnaista iloa jollekin myös vaikkapa automatkailussa, puutarhassa tai mökillä.

Makitan XGT-akkusarjassa on jo yli 100 tuotetta. Työkalujen ja esimerkiksi kylmä/lämpölaukkujen ja lyhty/radio/kaiuttimen seuraksi akkusarjaa on täydennetty mikroaaltouunilla (MW001G).

Akkumikroaaltouuni on suojattu roiskevedeltä ja pölyltä, joten sen käyttö pitäisi olla melko huoletonta ja turvallista myös ulkotiloissa.

Laitteessa on paikat kahdelle akulle, mutta mikro käyttää vain yhtä akkua kerralla. Makita ilmoittaa mikron käyttöajaksi latausta kohden 8–35 minuuttia riippuen käytetystä tehosta ja akun kapasiteetista. Makitan mukaan kahdella täydellä 4,0 Ah:n akulla pystyy lämmittämään esimerkiksi pienet jäiset eväät viisi kertaa täydellä teholla.

Käyttövalmiina mikroaaltouunin paino on noin 12 kiloa. Mitat ovat 37,2 x 34,3 x 33,8 senttimetriä (P x L x K). Jännite on 40 volttia, ja lämmitysteho on valintaisesti 350 tai 500 wattia. Laitteessa on usb-portti, josta pystyy lataamaan virtaa muun muassa kännyköihin.

Akkumikroaaltouunin runko maksaa 999 euroa. Jos Makitan XGT-tyypin litiumioniakkuja ei ole ennestään, lisäksi edessä on akkujen ja laturin osto. Yksi akku maksaa parisen sataa euroa.

Lähde ja kuvat: Makita

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *