Mersun G-sarjalaisen maastoauton ja retkeilymoduulin kanssa kelpaa reissata hankalissakin kohteissa

Saksalainen Terracamper-yritys esitteli alkuvuodesta silloin vielä prototyyppivaiheessa ollutta pakettia, jolla Mercedes-Benzin G-sarjan autot saadaan taipumaan paremmin retkeilyyn sopivaksi. Valmista tuli ja retkeilyvarustepaketti on jo päässyt asiakkaiden matkaan, varmaankin myös oikeisiin off-road-seikkailuihin.

Noin 100-kiloinen Tecrawl-niminen tuote tarjoaa muun muassa penkin, keittiön, kuivakäymälän, markiisin ja vuoteen.

Taittopöytä tarjoaa paikan ruokailulle ja työskentelylle kuivassa ja lämpimässä sisätilassa. Penkin ja pöydän avulla saadaan tehtyä myös vuode, jolla on kokoa 2 x 1 metriä, eli harmillisesti vain yhdelle hengelle mukavasti.

Niinpä 2 x 1,60 metrin makuupaikan tarjoavan valinnaisen kattoteltan hankinta voi olla paikallaan, jos ei reissaa yksin. Kattoteltan kanssa makuupaikkoja järjestyy yhteensä kolmelle. Toki auton viereen voi pystyttää myös tavallisen teltan. Turvavyöllisiä istuinpaikkoja jää autoon tuotteen asennuksen jälkeen kolmelle reissaajalle.

Keittiömoduuli vedetään hieman poikkeuksellisesti ulos auton kuljettajan puoleisesta takaovesta.

Ruokaa pääsee tekemään kaksiliekkisellä kaasuliedellä. Keittiössä on myös irrotettava 20 litran makeavesikanisteri, säilytystilaa keittiötarvikkeille ja työskentelytaso. 31 litran jääkaappilaatikon paikka on auton sisällä, ja jääkaappiin pääsee käsiksi myös ulkoa ikkunan kautta.

Lisävarusteluna Terracamper kauppaa tuotteelleen muun muassa aurinkopaneeleja, litiumakkua, lisälämmitintä sekä ääni- ja lämpöeristystä.

Paketti soveltuu 2018-vuosimallista alkaen oleviin G-sarjalaisiin. Kiskojärjestelmää hyödyntävässä asennuksessa ei valmistajan mukaan tarvitse tehdä mitään pysyviä muutoksia autoon. Paketti voidaan irrottaa ja muuttaa auto taas tavalliseksi G-sarjalaiseksi arkikäyttöön.

Kuvat: Terracamper

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *