Telttaileminen sujuu myös Minin katolla

Mini Cooper SE Countryman ALL4 -hybridi ja Mini Cooper SE -sähköautoihin lisävarusteena myytävään kattotelineeseen saa kiinnitettyä teltan yöpymistä varten. Teltta on pakattu aerodynaamisesti muotoiltuun koteloon.

Kaasujousilla nouseva kattoteltta avautuu sekunneissa, ja sisään kiivetään mukana tulevilla alumiinitikkailla. Teltan voi pimentää täysin tai avata ikkunaluukut, jolloin hyttyset jäävät ikkunoiden hyönteisverkkojen taakse. Teltassa on kaksi makuupaikkaa.

Mini Cooper SE -mallin tavaratila laajenee 211 litrasta takapenkki kaadettuna 733 litraan, joten mukaan mahtuu myös tavaraa. Mini Cooper SE Countryman ALL4 -mallin tavaratilan voi laajentaa 405 litrasta 1 275 litraan.

Molempien mallien akuista riittää virtaa sähkötoimiselle kylmälaukulle, musiikin toistoon tai laitteiden lataamiseen paremmin kuin perinteisten polttomoottorimallien akuista.

Mini Cooper SE Countryman ALL4 -hybridimallin alkaen hinta teltan kanssa on 47 660 euroa. Mini Cooper SE -mallin hinta teltan kanssa alkaa 42 486 eurosta.

Lähde ja kuvat: BMW Group