Volkswagenin Multivanille julkistama varustepaketti muuntaa tila-auton nopeasti retkeilykäyttöön

Volkswagen parantaa Multivanin monikäyttöisyyttä tuomalla saataville Good Night -paketin kahtena eri versiona.

Perusversio tarjoaa taitettavan vuoteen patjoineen, pimennysverhot auton ikkunoihin sekä säilytystaskut verhojen ja tuuletusritilöiden säilyttämistä varten.

Verhot yöunia varten voidaan kiinnittää etu-, taka- ja sivuikkunoihin (sekä Multivanissa optiona olevaan kattoikkunaan) integroiduilla magneeteilla tai muovisilla kielekkeillä. Tuuletusritilät asennetaan auton etuovien ikkunoihin varmistamaan riittävän raitis ilma yöllä ja estämään ikkunoiden huurtuminen sisällä.

Täydempi Good Night -vaihtoehto sisältää perusversion varustelun lisäksi kaksi taitettavaa tuolia ja kokoontaitettavan retkeilypöydän.

Varustepaketin vuode on 2,02 metriä pitkä ja 1,21 metriä leveä. Se tukeutuu runkoon, ei istuimiin. Vuode voidaan näin levittää kaikkien taitettavien matkustajaistuimien yläpuolelle.

Vuode on myös käytettävissä silloin, jos vaikka kaikki takaistuimet poistetaan. Tällöin sängyn alle jää reippaasti säilytystilaa reissuun otettaville tavaroille. Volkswagenin mukaan vuoteen alle mahtuu esimerkiksi surffilauta.

Taitettuna vuode voidaan sijoittaa toisen rivin istuimien taakse tai kolmannen rivin taitettujen istumien yläpuolelle. Vuode on myös helposti poistettavissa kokonaan.

Good Night -paketti soveltuu Multivan-lataushybridin niin viisi-, kuusi- kuin seitsenpaikkaisiin istuinvaihtoehtoihin.

Lähde ja kuvat: Volkswagen

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *