Webasto täydentää taas matkailuajoneuvojen ilmastointilaitteiden valikoimaansa

Webasto on tuonut Cool Top Trail -kattoilmastointijärjestelmän valikoimaan kaksi uutuutta. Webasto esitteli laitteita ensi kertaa elo-syyskuun vaihteessa Düsseldorfin Caravan Salon -messuilla.

Cool Top Trail 28V- ja Cool Top Trail 36V -uutuusmallit osaavat vaihdella jäähdytys- tai lämmitystehoa säätämällä kompressorin nopeutta. Täysi suorituskyky on käytössä heti käynnistyksen jälkeen, joten matkailuajoneuvo jäähtyy tai lämpenee nopeasti.

Kun asetuslämpötila on saavutettu, kompressorin nopeus säätyy automaattisesti halutun lämpötilan ylläpitämiseksi. Kompressorin nopeuden alentaminen vähentää sähkönkulutusta ja melutasoa sekä lisää samalla energiatehokkuutta.

Laitteiden ECO1- ja ECO2-jäähdytystoiminnoilla voidaan rajoittaa virrankulutusta, mikä on hyödyllinen ominaisuus käytettäessä virtalähteenä leirintäalueen sähköä sekä omavaraisesti akkuja ja inverttereitä.

Uutukaisten kattoyksiköiden profiili on matala. 28V-mallin korkeus on 21,5 ja 36V:n 22,3 senttimetriä.

Kumpikin laite on tarkoitettu käytettäväksi keleissä, joissa ulkolämpötila on -5 – +50 astetta. Cool Top Trail 28V:n jäähdytyskapasiteetti on 2,8 ja Cool Top Trail 36V -mallin 3,6 kilowattia. Laitteet osaavat myös lämmittää matkailuautoa ja -vaunua: 28V:n lämmityskapasiteetti on 2,6 kW, 36V-mallin 3,3 kW.

28V-malli painaa 34,9 kiloa, 36V-malli 41,9 kiloa. Kummankin asennusmitta on 400 x 400 millimetriä (sovitekehyksellä 360 x 360 mm).

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *