Airstream kokeilee vaunukaupan piristämistä Rivieran vetovoiman avulla

Maineikkaita Airstream-matkailuajoneuvoja Euroopassa kauppaava Airstream Germany on ryhtynyt yhteistyöhän lähellä Cannesia sijaitsevan Camping Les Cigales -leirintäalueen kanssa. Tähän leirintäalueeseen päätymistä selittää ainakin osaltaan se, että Nizza, Cannes, Monaco ja monet muut paikkakunnat Ranskan Rivieralla ja sen läheisyydessä ovat hyvin monelle mieluisia matkakohteita.

Kuvio menee suurin piirtein näin. Varaa ja maksa yöpymiset normaalisti leirintäalueelle siellä sijaitsevaan uuteen Airstream 684 -matkailuvaunuun. Jos päädyt vuoden 2024 aikana ostamaan jonkun Airstream-mallin, leirintäalueelle maksamasi eurot hyvitetään takaisin leirintäalueen laskua näyttämällä. Airstream hyvittää korkeintaan viikon yöpymismaksut.

Leirintäalueella oleva näyttävä vaunu toimii koko ajan myös konkreettisena Airstreamin mainoksena paikalle omilla matkailuajoneuvoillaankin tulleille karavaanareille tai sellaiseksi ryhtymistä harkitseville.

Camping Les Cigales -leirintäalue sijaitsee Mandelieu La Napoulessa lähellä Cannesin venesatamaa joen varrella. Välimeren ranta on noin kilometrin päässä. Esimerkiksi Nizzan lentokentältä leirintäalueelle ehtii kentältä otetulla vuokra-autolla noin 30 minuutissa. Vuokra-autolla voi sitten leirintäaluetta tukikohtana käyttäen kierrellä seudulla – mutta ilman vaunua, joka pysyy paikallaan.

Airstream 684 -mallissa on tarvittavat mukavuudet: muun muassa lämmitys, jääkaappi ja pakastin, liesi, uuni sekä kylpyhuone erillisellä suihkulla. Vaunun vieressä on omaan käyttöön valmiiksi pöytä, istuimet, kaksi aurinkotuolia ja kaasugrilli.

Elämyksenä Airstreamissa yöpyminen rivieralaisella leirintäalueella jää varmaankin paremmin mieleen kuin yöpymiset loputtomissa toisiaan muistuttavissa hotellihuoneissa.

Kuvat: Airstream Germany

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *