Ylöjärven Peltomäki Resort uskoo kaapelivesilautailun vetovoimaan

Wake Valley -nimellä viime vuosina tunnettu alue on palauttanut monelle tutun Peltomäen nimeensä, aiemman Peltomäki Campingin hengessä. Omistuspohjaa on laajennettu ja nyt Peltomäki Resort -nimisellä alueella on käynnissä monia muutoksia.

Muutoksista keskeisin on ensi kesänä käyttöön otettava uusi kaapelivesilautailurata. Hieman vesihiihtoa muistuttavassa kaapelivesilautailussa (cable wakeboarding) pidetään kapulasta kiinni ja liidetään vedenpinnalla.

Ylöjärvelle tulevassa täysimittaisessa järjestelmässä useampi henkilö pystyy yhtä aikaa kiertämään järveä ympyrän muotoisella radalla.

Noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta sijaitseva Peltomäki Resort profiloituu aktiivisena alueena, jossa on vesilautailun lisäksi luonnollisesti muitakin aktiviteetteja, kuten paintball-värikuulasotaa, frisbeegolfia ja rantalentopalloa.

Alueen caravan-paikkoja modernisoidaan, ja käytettäviin tulevat 45 paikkaa voi itse varata verkosta. Alueelle on sallittua saapua myös yöllä.

Ravintolarakennusta laajennetaan, ja à la carte -annosten lisäksi ravintolassa tarjoillaan aamiaista ja lounasta.

Rantaan asti laskeutuvasta terassista rakennetaan kolmitasoinen, ja terassilta sujuu mukavasti myös kaapelivesilautailun seuraaminen. Alueelle tulee kaksi tilaussaunaa, ja jatkossa savusaunaan aletaan myymään myös tuntivuoroja.

Yksi alueella kesällä nähtävistä uutuuksista on telttamajoituksen mittapuulla luksusta tarjoavat glamping-teltat, jotka sisältävät muun muassa lämmittimet, sängyt, naulakot ja matot. Glamping-telttoja voi tulla aikanaan alueelle lähes 20 kappaletta.

Erilaisten tapahtumien järjestäjiä saattaa kiinnostaa Peltomäkeen tuleva noin 300 neliömetrin juhlateltta, jossa kesäsadekaan ei pääse pilaamaan tilaisuuksia.

Kaapelivesilautailu tarjoaa vauhdikasta menoa.