Caravan Erälaukko aloittaa Hymerin matkailuautojen maahantuonnin

Hymer vahvistaa maahantuontiaan uudella kumppanilla, kun tamperelainen Caravan Erälaukko aloittaa merkin maahantuonnin. Perheyhtiö on alansa vanhin yritys Suomessa. Se aloitti matkailuvaunujen maahantuonnin Espoossa jo 1969 ja siirtyi Tampereelle 1972.

Caravan Erälaukko oli aikanaan ensimmäinen säännöllisen Hymer-maahantuonnin aloittanut kauppias vuonna 1984.

– Ajoimme itse perheen kanssa ensimmäisen Hymerin maahan kesäkuussa 1984. Yhteistyö jatkui lähes 20 vuotta ja nyt pääsemme merkin pariin uudelleen, kertoo tiedotteessa yhtiön hallituksen puheenjohtaja Kari Erälaukko.

Erälaukon ensimmäinen Hymer noudettiin suoraan itse Erwin Hymerin kättelyn kera Saksan Bad Waldseesta kesäkuussa 1984. Uuden Hymerin vieressä yhtiön taloudesta vastaava Kristiina Erälaukko ja puolivuotias tytär Outi, nykyisin yhtiön toinen omistaja. Kuva: Kari Erälaukko

Caravan Erälaukolle tulee myyntiin koko Hymerin mallisto, joka on viime vuosina painottunut entistä vahvemmin Mercedes-pohjaisten matkailu- ja retkeilyautojen tuotantoon.

– Juuri laaja Mercedes-tarjonta tekee Hymeristä meille mielenkiintoisen kumppanin. Yhdelläkään toisella alan valmistajalla ei ole näin laajaa valikoimaa sen osalta. Hymer sopii näin hyvin muuhun valikoimaamme ja laajentaa sitä erityisesti premium-tason autojen osalta, sanoo toimitusjohtaja Olli Erälaukko.

Ensimmäiset Hymerit saapuvat Erälaukolle syksyn ja talven aikana. Hymerin edustuksesta vastaavat Suomessa myös Best-Caravan, Caravanlandia, Hymercenter ja Rinta-Joupin Autoliike. Ympäri maata on yhteensä 20 myynti- ja huoltopistettä.

Keskustelu

  1. Juha Näppi

    Erinomainen Uutinen, nimittäin
    Hymer & Mercedes -Benz.

    Kommentoitu 0 kertaa

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *