Caravanlandian myynti kasvoi ensimmäisellä vuosipuoliskolla runsaalla viidenneksellä

Matkailuautojen ja -vaunujen myyntiin ja huoltoon keskittyneen Caravanlandia Oy:n kasvu on jatkunut markkinaheilahteluista huolimatta. Tammi–kesäkuussa myynti kasvoi 20,6 prosenttia verrattuna vuoden 2022 vastaavaan ajanjaksoon.

Caravanlandia tiedottaa olevansa vuoden alusta mitattuna käytettyjen rekisteröintitilastoissa Suomen toiseksi suurin matkailuajoneuvokauppias, ja heinäkuun rekisteröinneissä suurin käytettyjen matkailuajoneuvojen kauppias Suomessa.

– Meillä oli loistava kevätkesä kaupallisesti ja rikoimme myyntiennätyksemme kolmena kuukautena peräkkäin, sanoo lehdistötiedotteessa Caravanlandian toimitusjohtaja Mikko Sinisalo.

– Käytettyjen matkailuajoneuvojen markkina on ollut pienessä kasvussa viime vuoteen verrattuna, mutta uusien matkailuajoneuvojen rekisteröinnit ovat laahanneet reilusti miinuksella vuoteen 2022 verrattuna. Silti olemme onnistuneet lisäämään myyntiämme sekä käytetyissä että uusissa ajoneuvoissa. Myös vuoden kolmas kvartaali on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin ja jatkamme samalla kasvu-uralla kuin vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Kuluvalle tilikaudelle Caravanlandia ennustaa 43,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Kokkolassa ja Lempäälässä.

Kuva: Caravanlandia

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *