GiottiLinelle van- ja Transit-malleja

Italialainen GiottiLine esittelee mallivuodelle 2023 puoli-integroituja Transit-malleja ja uuden van-autojen GiottiCompact-mallisarjan.

Vuodesta 2004 alkaen matkailuajoneuvomerkkinä ollut GiottiLine on rakentanut alkoviautoja, puoli-integroituja ja retkeilyautoja nykyisen Stellantis-konsernin alustoille ja koreihin. Myös jatkossa näiden kategorioiden ajoneuvoissa käytetään Fiat Ducatoa, Citroën Jumperia ja Peugeot Boxeria.

Monen muun valmistajan tapaan myös GiottiLine, joka kuuluu nykyään ranskalaislähtöiseen Rapido-konserniin, on aloittanut yhteistyön Fordin kanssa. Mallivuodelle 2023 GiottiLine esittelee kolme 7,4-metristä puoli-integroitua Transit-mallia.

Neljänneksi mallistokseen italialaisvalmistaja esittelee kaksi kompaktia, vain 2,15 metriä leveää van-mallia. GiottiCompact-malliston muodostavista malleista C60:n pituus on 5,99 metriä ja C66:n 6,6 metriä. Lyhyemmässä van-mallissa on poikittaisvuode, pidemmässä erilliset pitkittäisvuoteet. Molemmat van-mallit saa Fiatin, Citroënin ja Peugeotin alustalla.

Jatkossa GiottiLinen muissa paitsi retkeilyautoissa on isofix-valmius. GiottiVan-retkeilyautosta on tulossa uusia värivaihtoehtoja.