Hitch Hotel sai minikokoisen teleskooppivaununsa oikeasti myyntiin

Viime vuosina jenkkifirma Hitch Hotel on joutunut käyttämään reippaasti aikaansa siihen, että se saisi kerättyä tarpeeksi rahaa kekseliään minimatkailuvaununsa kehittämiseen valmiiksi tuotteeksi asti. Homma on mennyt kuitenkin koko ajan eteenpäin.

Yritys esitteli muutama vuosi sitten potentiaalisille sijoittajille Classic-mallia, jossa ei ollut lainkaan pyöriä, vaan sitä kuljetettiin suoraan auton vetokoukussa vähän pyörätelineiden tapaan. Sen mallin kehittämisen kanssa tie nousi kuitenkin pystyyn muun muassa paino-ongelmien vuoksi.

Niinpä Hitch Hotelin tämän hetken ainoa malli sai pyörät alleen ja siitä tuli hieman tavallisempi retkeilyvaunu, tosin teleskooppityyliin laajeneva.

Hitch Hotel Traveler on nyt tilattavissa, ja ensimmäisten asiakkaiden olisi tarkoitus saada vaununsa helmi-maaliskuussa 2023. Perusvaunu maksaa jenkeissä ilman toimitusmaksuja 9800 dollaria eli noin 9 280 euroa.

Hinnastakin voi päätellä, että varustelu on erittäin vaatimaton. Minkäänlaista keittiövarustelua ei esimerkiksi ole.

Vakiona mukana tulee sentään ulkona edessä oleva säilytyslaatikko tavaroille sekä 60 Ah:n akku, josta saadaan virtaa kattotuulettimelle ja led-valoille.

2700 dollaria lisää Premium-versiosta maksava saa vaunuunsa muun muassa 100 Ah:n litiumakun sekä patjan vaunun lattialle.

Leiriydyttäessä vaunu on laajennettavissa muutamissa minuuteissa kahden hengen yöpymisen mahdollistavaksi lukittavaksi ”sateensuojaksi”. Pituutta avattuna on 2,4 metriä, leveys ja korkeus on 1,8 metriä.

431 kiloa painavan matkailuvaunun pakkautumisesta pieneen tilaan on hyötyä muun muassa pysäköitäessä ja vaunua varastoitaessa.

Kuvat: Hitch Hotel

Keskustelu

  1. Jari Heromaa

    Tehty patteriautoja varten, ei tuollaisia muut tarvitse.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.