Hobby Beachy -matkailuvaunut tavoittelevat rantatunnelmaa

Saksalaisen Hobbyn uuden Beachy-matkailuvaunusarjan nimi on hyvin kuvaava. Mielikuvat vievät aurinkoon ja rentoon lomailuun rannalla.

Vaunujen skandinaavinen design on ottanut vaikutteita retkeilyautojen suositusta vanlife-ilmiöstä, joten näppärien ja kevyiden vaunujen pitäisi upota hyvin myös nuorten ja nuorekkaiden karavaanariksi ryhtyvien makuun. Vaunun avoimuutta ja avautumista luontoon korostavat kaksi ovea.

Hobbyn vuoden 2022 malliston Beachy-uutuudet tulevat saataville kolmella pohjaratkaisulla, joissa ei juuri ole eroa. Pienin malli on Beachy 360, jonka pituus on 3,6 metriä (kokonaispituus 5 metriä). Beachy 420:n pituus on nimen mukaisesti 4,2 metriä, ja Beachy 450:n 4,5 metriä. Kaikkien leveys on 2,1 metriä. Kokonaismassat ovat 900, 950 ja 1 000 kiloa.

Kahdessa pienemmässä mallissa vuoteen koko on 2 x 1,80 metriä, Beachy 450:ssa 2 x 2,40 metriä. Kahdessa pienemmässä mallissa on mukavat nukkumispaikat kahdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle, Beachy 450:aan mahtuu kaksi aikuista ja kaksi lasta.

Varustelultaan pelkistetyissä Beachy-vaunuissa ei ole kaasujärjestelmää, ei suihkua, eikä vessaa ellei vaatekaappia sitten halua muuttaa PortaPottin kanssa wc-tilaksi.

Moni kohderyhmään kuuluva ei varmaankaan pistä pahakseen esimerkiksi ulkona kokkaamista itse hankittavalla grillillä. Vakiona kaikissa malleissa tulee 38 litran kompressorikylmälaukku ja 13 litran tuorevesisäiliö.

Ensimmäistä kertaa Beachy on yleisön nähtävillä todennäköisesti Caravan Salon -messuilla Düsseldorfissa elo-syyskuun vaihteessa.

Lisätietoa Beachyn sivustolla. Kuvat: Ampnet