Hobby tuo Maxia-uutuusvaunut premium-luokkaan

Yksi Hobbyn mallivuoden 2022 uutuuksista on Maxia. Mallisarja aloitetaan kahdella pohjaratkaisulla.

Kiinnostava Beachy-uutuus tulee Hobbyn 2022-malliston edullisimpaan päähän, Maxia asettuu malliston toiseen päähän premium-luokkaan.

Maxia-matkailuvaunuissa on Hobbynkin suosimaa selkeän pelkistettyä skandinaavista muotokieltä. Sisutuksessa värisävynä on käytössä muun muassa antrasiitti, ja yleisvaikutelma on moderni.

Pienempi Maxia-vaihtoehto, Maxia 495 UL, tarjoaa Hobbyn muistakin malleista tutun ja suositun 495 UL -pohjaratkaisun.

Takaosassa on U-muotoinen istuinryhmä, keulassa kaksi erillisvuodetta, keskellä vastakkaisilla puolilla käytävää keittiö ja kylpyhuone. Istuinryhmästä saa yöksi nukkumispaikat kahdelle henkilölle.

Pituutta vaunulla on 7,12 metriä, leveyttä 2,3 metriä ja kokonaismassa on 1 500 kiloa.

Tilavaa avoimuutta

Maxia 660 WQM -mallissa on uusi, erittäin avoin pohjaratkaisu. 8,35 metriä pitkässä ja 2,5 metriä leveässä vaunussa on pinta-alaa lähes 20 neliömetriä.

Isommassa Maxiassa on keulassa olevassa keittiössä kokkailevien iloksi valoisan etuikkunan lisäksi panoraamakatto.

Hyvin varustellun keittiön takana on kookas U-muotoinen sohvaryhmä.

Koko matkailuvaunun leveydelle levitetty kylpyhuone on sijoitettu aivan vaunun perälle. Kylpyhuoneessa on erillinen suihkutila. Tilava vuode (160 cm × 200 cm) on kylpyhuoneen vieressä.

Karavaanarit pääsevät tutkimaan kunnolla Hobby Maxia -vaunuja monen muun uutukaisen tapaan ensimmäisen kerran 28.8.–5.9.2021 Düsseldorfin Caravan Salon -messuilla, jotka siis viime koronavuodenkin tapaan aiotaan haasteista huolimatta saada järjestetyksi myös tänä vuonna.

Kuvat: Hobby