Jeep saa tyylikkään majoitusratkaisun

Jeepille kuten muillekin maastokelpoisia ajoneuvoja valmistaville on tärkeää kyetä tarjoamaan kunnollisia varusteita, joilla sen ajoneuvoista saadaan kaikki hyöty irti paitsi tiellä myös tien ulkopuolella. Yksi monille asiakkaille tärkeä asia on majoitusmahdollisuus.

Syyskuussa Detroitin Auto Show´ssa Jeep julkisti yhdessä Addax Overland -yrityksen kanssa Jeep Gladiator -automallille tuotteen, jossa yhdistyy piirteitä ja toimintoja matkailukorista, kovakuorisesta lavakatteesta sekä kattoteltasta.

Jeepin omiin valikoimiin brändätty tuote istuu luonnollisesti erittäin sujuvasti Gladiatorin lavalle. Asennuksessa autoon ei tehdä mitään porauksia.

Jeep Gladiator Overlanding Camper by Addax on modulaarinen tuote. Käytössä voi olla pelkkä vankka lavakate tai myös tilava kovakuorinen kattoteltta. Noin 79 kiloa painavan alumiiniraamisen teltan voi halutessaan jättää helposti pois ja kuljettaa sen paikalla vaikkapa kajakkia.

Kattoteltassa on 269 x 150 senttimetrin kokoinen makuupaikka kahdelle reissaajalle. Avatun kattoteltan korkeus sisällä on suurimmillaan 193 senttimetriä. Sisällä on led-valaistus.

Tuotteen laajentamiseksi optiona tulossa on muun muassa markiisi ja keittiömoduuli. Uutuus on tarkoitus saada myyntiin ensimmäiseksi USA:n markkinoille ensi keväänä.

Kuvat: Addax Overland

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *