Koeajossa: Ketterä ja kevyt Hobby 460 DL Ontour -matkailuvaunu

Hobby 460 DL on pohjaltaan selvästi pariskunnalle tarkoitettu. Tilat riittävät vielä pienen lapsen kanssa ja etenkin, jos vuoteet yhdistetään. Vaunun kompaktit mitat huomioiden tilat ovat tasapainoiset, eikä missään kohtaa ole tingitty tai tuhlailtu kokonaisuuden kustannuksella.

Sohvan tyynyt ovat pak­suja ja miedosti muotoiltuja, jotta niistä saadaan pedattua myös vuo­de, jolle mahtuu nukkumaan kaksi lasta tai yksi aikuinen.

Keittiön varustelu on mainio ja työtila peräti 107 sentin levyinen. Liekit on sijoitettu leveästi, joten liedellä mahtuu oikeasti kokkaamaan.

Keittiötä vastapäätä oleva wc-tila on riittävän kokoinen, eikä turhaa suihkuvarustusta ole. Kolmella seinällä olevat peilit tuovat avaruuden tuntua.

Makuuhuoneen kaksi erillistä sänkyä ovat hieman eripituisia. Tällä ei kuitenkaan käytännössä ole merkitystä, sillä lyhyemmän sängyn jalkopäässä on väliverhon tyhjä tila.

Ontour jätti itsestään positiivisen kuvan ja kestää vertailun Hobbyn kalliimpiin mallisarjoihin…

Hobby Ontour 460DL -asuntovaunun sohvaryhmä.
Vastakkain istuttavat sohvat ovat parhaimmillaan yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle per puoli. Televisiolle on reilunkokoinen taso Truman ilmakeskuslämmittimen yläpuolella.
Hobby Ontour 460DL -asuntovaunun makuuhuoneessa on kaksi erillistä sänkyä.
Vasemman vuoteen jalkopäässä on pieni vaatekaappi takeille. Kaappi ei kuitenkaan haittaa hyviä unia.

Haluatko lukea Caravan-lehdessä 2/2021 julkaistun jutun kokonaisuudessaan? SF-Caravan ry:n jäsenenä saat lehden kotiisi kannettuna tai voit lukea sitä näköisversiona jäsensivuilla. Liity jäseneksi tästä.

Vaihtoehtoisesti voit ostaa lukuoikeuden lehteen Lehtiluukku.fi-palvelussa.