Laulaja Mika Pohjonen ryhtyy myymään Carado-matkailuautoja

Lahtelainen, Mika Pohjosen omistama Mikan Matkailuauto aloittaa Caradon merkkiedustajana mallivuoden 2022 alusta eli ensi kesänä.

Erwin Hymer Group -konserniin kuuluvan Carado-merkin matkailuautot valmistetaan Saksassa Neustadtissa. Suomessa Caradoa on myyty merkin perustamisesta alkaen. Tuleva mallivuosi on sen 15. tuotantokausi.

– Caradolla on Suomessa nyt kolme maahantuojaa, joilla on yhteensä 11 myyntipistettä, mutta Lahdessa edustusta ei ole ollut. Päijät-Häme kaikkiaan muodostaa merkittävän talousalueen myös matkailuautojen myynnin suhteen, sanoo tiedotteessa Caradon merkkivastaava Vesa Riihinen.

Tangokuninkaalle matkailuautot ovat tuttuja

Vuoden 1992 tangokuningas ja oopperalaulaja Mika Pohjonen on toiminut esiintyvän taiteilijan uransa rinnalla matkailuautovuokraajana jo 10 vuotta. Vuonna 2017 hän aloitti henkilöautomyynnin keskittyen vähäpäästöisten kaasu- ja sähköhenkilöautojen tuontiin, kauppaan ja huoltoon. Viime vuonna Pohjonen osti elämyksiä tarjoavan vartiolaiva Koskelon. Nyt monialayrittäjällä on vuorossa laajennus uusien matkailuautojen myyntiin.

Mika Pohjonen perustaa Mikan Matkailuauton rinnalle Lahden Carado -aputoiminimen, joka korostaa sekä paikallisuutta että merkkiä.

– Olen vuosien aikana havainnut merkittävää uusien matkailuautojen ostopotentiaalia vuokrausasiakaskunnassamme. Monet vuokraavat matkailuauton hankkiakseen kokemusta siitä, millainen oman auton tulisi olla ja toiset taas innostuvat hankkimaan oman matkakodin kiinnostuttuaan ensin vuokraamisesta. Vuokraus on luonteva silta oman auton hankintaan, Mika Pohjonen sanoo.

Lahden Carado tulee tarjoamaan alusta alkaen myynnin ja vuokrauksen lisäksi myös ajoneuvojen huollon, kunnossapidon ja talvisäilytyspalvelut.

Keskustelu

  1. Caravanelämää

    En lähtis kehumaa saamaani palvelua varaosapuolelta tässä yrityksessä. Oli eka ja vika kerta asioinnille.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.