Micheliniltä uusi matkailuauton rengas – suunniteltu kestämään renkaan muodonmuutoksia auton seisoessa pitkiä aikoja paikoillaan

Michelin on täydentänyt CrossClimate-tuoteperhettä uudella matkailuautoihin suunnitellulla CrossClimate Camping -renkaalla. Pohjoismaisissa sääolosuhteissa uutuus tarjoaa Michelinin mukaan turvallista ja sujuvaa matkantekoa varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.

Michelin CrossClimate Campingissä käytettyä uutta tekniikkaa hyödynnetään uudenlaiseen muotoiluun. Se estää renkaan muodonmuutoksia, joita matkailuauton suuri paino ja sen epätasainen jakautuminen aiheuttaa, kun ajoneuvo seisoo pidempiä aikoja paikoillaan. Uutuusrengas on suunniteltu kestämään tämän tyyppistä rasitusta.

Renkaan rungossa on erikoisrakenne, mistä osoituksena renkaalla on CP-merkintä. Renkaan vahvistetut sivut antavat paremman suojan kylkivaurioita vastaan kuin aiemman sukupolven Michelin Agilis Camping -renkaat.

Cross Climate Camping -renkaan kulutuspinta on muotoiltu V-kuvioon. Kuvion leveiden kumipalojen ja tilavien urien ansiosta rengas on Michelinin mukaan luotettava sekä kuivalla että märällä tiellä ja jopa märällä lumella. Tekniikka mahdollistaa renkaiden hyvän käsiteltävyyden monenlaisilla alustoilla, kuten ruohokentillä, savessa, sorassa ja pehmeällä maalla.

Michelin CrossClimate Camping on saatavissa kahdeksassa eri rengaskoossa, joista neljä tuli saataville maaliskuussa ja loput tulevat markkinoille heinäkuussa. Michelinin mukaan malliston kahdeksan rengaskokoa kattaa 99 prosenttia matkailuautojen rengasmarkkinoista.

Lähde ja kuvat: Michelin