Morelo kasvattaa kapasiteettiaan

Luksusmatkailuautoja Saksan Schlüsselfeldissä valmistava Morelo on aloittanut tuotanto- ja näyttelytilojensa merkittävät laajennukset.

Vuonna 2010 toimintansa aloittanut Morelo on noussut reilussa kymmenessä vuodessa luksusmatkailuautosegmentin markkinajohtajaksi. Knaus Tabbert -konserniin nykyään kuuluva yritys vastaa kysynnän kovaan kasvuun kasvattamalla sekä tuotantotiloja että asiakaspalvelutiloja. Kaksiosaisessa laajennuksessa Morelolle rakennetaan 4 350 neliömetriä uutta hallitilaa.

– Tehtaan laajentamisen myötä luomme perustan, jonka avulla voimme jatkaa kasvua ja pystymme toteuttamaan asiakkaidemme ensiluokkaiset toiveet entistä paremmin, yksilöllisemmin ja nopeammin, kertoo Morelo Reisemobilen toimitusjohtaja Robert Crispens.

Morelon näyttelytilat ovat nykyiselläänkin kohtuullisen suuret, mutta nyt vanhojen tilojen jatkoksi tulee 675 neliömetriä osittain kaksikerroksista tilaa. Näyttelytiloissa Morelon asiakkaat ja vieraat pääsevät tutustumaan yrityksen mallistoon, ja näissä tiloissa tapahtuvat myös autojen luovutukset asiakkaille. Uuteen rakennusosaan tulee myös toimistotiloja.

Näyttelyhallin laajennus tulee tehtaan itäpuolelle. Vastakkaiselle eli länsipuolella jatketaan puolestaan nykyistä tuotantolinjaa 64 metrillä eli viidellä uudella tuotantopaikalla. Kun 3 520 neliömetrin laajennus on valmis, niin Morelolla on 285 metriä pitkä tuotantolinja ja 23 tuotantopaikkaa. Tuotantotilan laajennus kasvattaa myös osatuotannon ja koneistamon tiloja.