Näillä eväillä napattiin parhaan perhevaunun palkinto Britanniassa

Bailey of Bristol sai Pegasus Grande SE Ancona -matkailuvaununsa kauppoihin syyskuussa. Lokakuussa brittilehti Practical Caravan valitsi sen perheille parhaaksi matkailuvaunuksi.

Se ei ole yllättävää, että Isossa-Britanniassa arvostetaan saarivaltakunnan omia tuotteita, mutta toki Baileyn syksyn uutuusmalli vaikuttaa asialliselta.

6 metriä pitkä vaunu tarjoaa hyvin sisätilaa isommallekin perheelle. Yksi tilava istuinryhmä on keulassa, jossa kookkaat pystyikkunat tuovat valoisuutta ja viihtyisyyttä. Yöksi istuinryhmä muuntuu joko yhdeksi kookkaaksi vuoteeksi tai tarjoaa kaksi erillistä vuodetta.

Hyvin varusteltu keittiö on keskellä vaunua. Keittiössä on riittävästi työtasoja ja säilytystilaa. Taitto-ovella suljettavissa olevassa takaosassa on L-muotoinen istuinryhmä, josta siitäkin saadaan yöksi parivuode. Osin sen päälle on avattavissa myös makuupaikka lapselle.

Keittiötä vastapäätä on kylpyhuone/wc, jossa suihkulle on erillinen suljettava koppinsa.

Bailey käyttää vaunujensa rakenteessa runsaasti alumiinia keveyden ja kestävyyden vuoksi. Turvallisuutta tuovat osaltaan muun muassa Al-Kon ajonvakautusjärjestelmä ja turvavetokytkin. Vakiona tulee myös esimerkiksi varkaudenesto- ja ajoneuvon jäljitysjärjestelmät sekä Truman 100 watin aurinkopaneeli.

Kuvat: Bailey

Keskustelu

  1. Seppo Kari

    Enpä ihmettele valintaa perhevaunuksi. Itse kolmen lapsen kanssa matkailleena, tiedän tarpeet. Tilava keittiö. Paljon kaappeja ja laatikoita. Pari TV-paikkaa, istumapaikkoja riittävästi sadepäivien varalle eripuolilla vaunua. USB-latauspaikkoja. Ja kaikki tämä alle 6 metrisessä vaunussa järkevällä veturilla vedettävänä.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.