Ruotsalaispariskunta ei tyytynyt tavalliseen Kaben luksusmatkailuvaunuun

Kaben Imperial 1000 TDL -lippulaivamallin luulisi tarjoavan riittävästi ylellisyyttä ja jo vakiona tulevaa varustelua, mutta kaikille sekään ei vielä näytä riittävän.

Allt om Husvagn & Camping -lehti kertoo ruotsalaisesta pariskunnasta, joka on useita vuosia asioinut Stentorpissa sijaitsevassa matkailuvaunukaupassa. He olivat tulleet viime keväänä taas vaihteeksi kauppaan tutkailemaan uutta kalustoa, mutta tällä kertaa mielessä oli jotain ainutlaatuisempaa.

Pariskunta tiesi tarkasti, mitä he haluavat ja olivat tehneet jopa piirroksen juuri omien toiveidensa mukaisesta Kabe Imperial 1000 TDL -vaunusta. Listalta moista ei valmiina ollut poimittavissa, sillä vaunuun piti saada vieläkin lisää luksusta, kaikenlaista erikoisvarustelua ja pohjaratkaisukin piti räätälöidä osin uusiksi juuri heidän oman makunsa mukaiseksi.

Siispä vaihtoehdoksi jäi suunnan ottaminen Kaben konttoriin Tenhultiin, jossa yrityksen suunnittelijat saivat tehtäväkseen ottaa parhaansa mukaan huomioon toiveet ja vaatimukset sekä aloittaa niiden miettiminen ja vieminen kohti toteutusta.

Matkailuvaunuissa kaikkien palasten saaminen järkeville paikoille on tarkkaa puuhaa. Yhden elementin koon, muodon tai paikan muuttaminen voi aiheuttaa sen, että iso osa vaunusta menee helposti uusiksi ennen kuin kokonaisuus on taas toimiva.

Ja kun tehdas lähtee tekemään tilauksesta yksittäistä räätälöityä vaunua, siitä ei aivan halvalla yleensä pääse. Tässä tapauksessa vaunun hinnaksi tulee 2 050 000 kruunua eli noin 188 000 euroa. Allt om Husvagn & Campingin mukaan se on historian kallein Kabe-vaunu Ruotsissa. Pariskunta saanee oman unelmavaununsa ensi keväänä.

Kuva: Kabe

Keskustelu

  1. Veijo kukkula

    Rahallahan ja saa mitä vaan kun sitä on tarpeeksi ja jää vielä säkinpohjaanki 👍😎

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.