Seinäjoelle avataan Rinta-Jouppi Caravan -toimipiste

Autoliikeketju J. Rinta-Jouppi Oy avaa Seinäjoelle ketjun toisen Rinta-Jouppi Caravan -toimipisteen, jonka toiminta keskittyy uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen sekä niihin liittyvien lisävarusteiden ja tarvikkeiden myyntiin.

Uuden toimipisteen nimi on Rinta-Jouppi Caravan Seinäjoki ja se sijaitsee osoitteessa Herralankatu 34, jossa kaupallinen toiminta on aiemmin keskittynyt vaihtoautojen myyntiin sekä autohuoltoon. Huollon toiminta pisteessä jatkuu normaalisti.

J. Rinta-Joupin myyntijohtaja Markku Ala-Hakunin mukaan uuden yksikön matkailuajoneuvovarastoa tullaan kasvattamaan merkittävästi.

– Rakennamme Rinta-Jouppi Caravanista täyden palvelun talon, jossa saman katon alla onnistuu matkailuajoneuvon ostaminen, myyminen, huoltaminen sekä lisävarusteiden ja tarvikkeiden hankkiminen. Tavoittelemme Seinäjoelle noin 150–200 matkailuajoneuvon valikoimaa kevääseen 2023 mennessä ja tarjonta tulee koostumaan uusista ja käytetyistä matkailuautoista ja -vaunuista sekä retkeilyautoista. Uusi yksikkö tulee palvelemaan caravan-asiakaskuntaa aiempaa laadukkaammin ja kokonaisvaltaisemmin, sekä tuomaan tuotteet paremmin kuluttajien saataville, Markku Ala-Hakuni sanoo tiedotteessa.

Kuvat: J. Rinta-Jouppi Oy