Tauko päättyi: LMC:n vaunuja tuodaan taas Suomeen

LMC:n vaunut palaavat Suomen markkinoille yhden välivuoden jälkeen. Virallinen tuonti laitettiin tauolle mallivuoden 2021 vaunujen osalta, koska LMC lopetti Alde-varusteisen Maestro-vaunun tuotannon.

Mallivuonna 2022 LMC keskittyy Suomessa vaunujen osalta ensiostajille suunnattuihin pieniin vaunuihin eli Sassino- ja Style-mallistoihin. Molempien Truma-lämmitteisten mallistojen sisustusta on optimoitu uusilla verhoiluilla, ja Sassinossa kalusteita on viimeistelty sopimaan paremmin muun sisustuksen kanssa.

Sassino on ensiostajille tai kevyttä vaunua vetäville suunniteltu mallisto, jossa on viisi pohjaratkaisua, ja vuodepaikkoja on mallista riippuen jopa kuudelle.

Ainutlaatuinen täydennys ja Suomessa ensiesiteltävä uusi LMC:n pohjaratkaisu on Style-mallistoon tullut 400 F, joka on uudella tavalla asuntilaa tarjoava pohjaratkaisu pariskunnille. Erikoista 400 F:ssä on takaseinältä istuinryhmän päälle esiin käännettävä parivuode, joka on päiväkäytössä lähes huomaamaton ja jättää koko istuinryhmän vapaaksi.  

Mallivuoden 2022 matkailuautouutuutensa LMC esittelee Suomessa vasta loppuvuodesta. Luvassa on ainakin nostovuoteella varustettava uusi Citroën-alustainen Tourer-mallisto.

Lue lisää LMC:n ja muiden matkailuajoneuvovalmistajien uutuuksista syyskuun toisen viikon lopulla ilmestyvän Caravan-lehden 5/2021 suuresta mallivuosi 2022 -katsauksesta.