Toki Rolls-Royce Cullinan -katumaasturista saisi myös ”maailman kalleimman retkeilyauton”

Moni heistä, joiden ei tarvitse kysyä hintoja, ei ole vielä lämmennyt tarpeeksi muutama vuosi sitten myyntiin tulleen Rolls-Royce Cullinan -katumaastoauton ostamisesta. Ei vaikka Rolls-Roycella on tarjottavanaan lisätäkyjä auton räätälöintiin, ja Cullinan ostetaan käytännössä aina juuri omaan makuun räätälöitynä.

BMW:n leiriin nykyisin kuuluva Rolls-Royce Motor Cars on hiljattain julkaissut lisää kuvia siitä, millaiselta hikoilemattoman kevyt retkeily tai piknikki ilman muurahaisia ja märkää nurmikkoa voisi näyttää nelivetomaasturin matkassa.

Caravan-alalla on ollut jo kauan tarjolla kaikenlaisia moduuleita, joilla tavallisesta pakettiautosta saa muutettua nukkumisen ja kokkailun mahdollistavilla siirreltävillä moduuleilla itselleen retkeilyauton. Mutta näyttää jonkinlainen moduuliajattelu nappaavan hyvin Rolls-Roycellekin, ja tällöin kokonaisuudesta saa helposti maailman kalleimman ”retkeilyauton”.

Vapaa-aikaa palvelemaan suunnattu moduuli (Recreation Modul) on saatavissa lähes millaiseksi tahansa räätälöitävänä tuotteena. 48 litran lokero voi olla muokattu esimerkiksi lukuisiin erilaisiin harrastuksiin autollaan lähteville – kalastajille, metsästäjille, leijasurffaajille, valokuvaajille, vuorikiipeilijöille, lumilautailijoille… Ja kun reissuun lähdetään harrastamaan jotain muuta, sitten vain vaihdetaan uusi mittatilaustyönä tehty ”harrastusmoduuli” kyytiin.

Rolls-Royce Cullinan takaluukku aukeaa kahdessa osassa, mikä antaa pelivaraa luukun hyödyntämiseen. Napin painalluksella käyttöön saa esimerkiksi pienen pöydän ja kaksi nahkaista istuinta. Rolls-Royce kutsuu kokonaisuutta vaatimattomasti nimellä ”Viewing Suite”.

Siinä istuen voi nauttia vaikkapa gin&tonicia Rolls-Royce-monogrammeilla varustetuista cocktail-laseista, jotka löytyvät lukemattomien muiden ehdottomasti välttämättömien Rolls-Royce Picknick-Set -tuotteen valikoimien joukosta.

Cullinan-maasturin takapenkki on taitettavissa alas, joten 5,34 metriä pitkässä autossa pitäisi tarvittaessa järjestyä tilat myös yöpymiseen.

Lähde ja kuvat: Rolls-Royce Motor Cars

Keskustelu

  1. Esa Riihelä

    Näistä kuvista ei selvinnyt miten ”maailman kalleimmassa retkeilyautossa” olisi ratkaistu sellaiset retkeilyauton välttämättömät varusteet kuin keittiö ja vessa. Sateelta suojassa oleva ruokapöytäkin olisi kiva, pelkkien gin&tonicien varassa ei kauaa jaksa retkeillä.

    Kommentoitu 0 kertaa

  2. Juhani Halmeenmäki

    James luonnollisesti seuraa Rolssia matkailuauton kanssa, sopivan välimatkan päässä, jotta täydellisempi palvelu sujuu kun siihen on tarve.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.