Kesän lämmössä vanhakin nuortuu – SF-Caravanin Nostalgiakerho kokosi vanhat vehkeet Karstulaan

SF-Caravan ry:n Nostalgiakerho aloitti kesäkautensa yhteisellä kokoontumisella noin viikkoa ennen juhannusta. Treffipaikkana oli jo tuttuun tapaan Wanhat Wehkeet / Myllyjoki Camping Karstulassa.

– Alue on sopiva tapaamisen järjestämiseen, koska siellä on hyvät ja monipuoliset palvelut. Alueelta löytyy museo, jossa on näytteillä autoja ja kaikenlaista vanhaa tavaraa, keilahalli, minigolfrata ja ravintolapalvelut. Heinäkuussa alueella toimii myös kesäteatteri, Nostalgiakerhon sihteeri Ulla Nummi kertoo.

Nostalgiakerhoon kuuluu tällä hetkellä 102 jäsenperhettä. Karstulaan oli saapunut peräti 44 auto- tai vaunukuntaa.

– Jäsenistömme kalusto koostuu vanhoista matkailuautoista ja -vaunuista. Meillä ei ole tarkkaa ikärajaa kalustolle, mutta mitä vanhempi tai erikoisempi, sitä enemmän se herättää kiinnostusta, Nummi kertoo.

Viikonlopun ohjelmassa oli vapaan seurustelun, saunomisen, uimisen ja yhteisruokailun lisäksi yllätysnumerona teatteriesitys. Lisäksi myös kirpputorilla aarteet vaihtoivat omistajaa.

– Me saimme nauttia erään kerholaisten esittämästä näytelmästä nimeltä Lapsenteko. Siinä Piiparinen yhytti Hellän telttaan, mutta joutui kysymään teknisiä neuvoja sekä Valtsulta että kirkkoherralta. Suuri kiitos esityksen käsikirjoittajalle ja näyttelijätiimille.

Sunnuntaina pidetyssä kerhon vuosikokouksessa valittiin kerholle puheenjohtaja seuraavaksi kahdeksi vuodeksi sekä johtoryhmä. Puheenjohtajana jatkaa Kenneth Björkskog ja sihteerinä Ulla Nummi. Johtoryhmässä jatkavat Jarmo Kleemola, Olli-Pekka Jokinen ja Kirsi Naakka.

Johtoryhmä päätti järjestää tänä kesänä myös kaksi muuta kokoontumista. Elokuun toisena viikonloppuna (11.–13.8.2023) kokoonnutaan SF-Caravan Pietarsaaren seutu ry:n alueelle eli tapaamispaikkana on Sexsjö, joka sijaitsee noin 40 kilometriä Pietarsaaresta sisämaahan päin. Paria viikkoa myöhemmin (25.–27.8.2023) kokoontumispaikkana toimii Tammisaari Camping Ekenes Raaseporissa.

SF-Caravanin Nostalgiakerhon jäseneksi voi helposti liittyä nettisivujen (https://www.karavaanarit.fi/kauppa/) kautta tai ottamalla yhteyttä SF-Caravan ry:n toimistoon. Jäsenmaksu on tällä hetkellä 10 euroa vuodessa ja se laskutetaan SF-Caravanin vuotuisen jäsenmaksun yhteydessä.

– Tervetuloa tutustumaan kerhon toimintaan ja kalustoon, Ulla Nummi kutsuu.

Vanhojen matkailuajoneuvojen kokoontuminen 11.–13.8.2023, Sexsjö, lisätietoja Kenneth Björkskog puh. 050 422 3381.

Vanhojen matkailuajoneuvojen kokoontuminen 25.–27.8.2023, Tammisaari Camping Ekenäs, yhteyshenkilö Jarmo Kleemola puh. 040 750 7798.

Kerhon sähköpostiosoite on sfcaravannostalgiakerho(at)gmail.com.

Keskustelu

  1. Pentti Putkiranta

    Nostalkia vaunut oli hienoa kalustoa, Karstula Wanhat Wehkeet sama viikonloppuna olimme Skoda-kerhon 33 vuosikokoontuminen ja siinä saimme” kaks’ kärpästä” saman viikonlopun aikana. Kiitoksia paljon Jari Lasonen ja kaikki osallistujat. !

    Kommentoitu 0 kertaa

  2. Pentti Putkiranta

    Kesäinen viikonloppu !

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.