Dembell pyrkii luksusluokan maantieristeilijöiden kuninkaaksi

Saksalainen Dembell on ottanut vaatimattomasti tavoitteekseen rakentaa markkinoiden ylellisimmän matkailuauton. Kolmeakseliseen Mercedes-Benz Actros -kuorma-autoon pohjautuva liner-luokan Dembell-matkailuauto tuo uusimmassa versiossaan sisutuksellaan mieleen pyörille siirretyn luksusjahdin. Designin takana onkin italialaisia suunnittelijoita.

Saksalainen Dembell on ottanut vaatimattomasti tavoitteekseen rakentaa markkinoiden ylellisimmän matkailuauton.

Kolmeakseliseen Mercedes-Benz Actros -kuorma-autoon pohjautuva liner-luokan Dembell-matkailuauto tuo uusimmassa versiossaan sisutuksellaan mieleen pyörille siirretyn luksusjahdin. Designin takana onkin italialaisia suunnittelijoita, joilla on osaamista kymmeniä miljoonia maksavien veneiden sisustuksista.

Dembelliin on valittavissa kaksi tai kolme ulos liukuvaa uloketta lisätilan tuomiseen sisälle. Dembellin ostajalla on kolme tallivaihtoehtoa sen mukaan, haluaako kuljettaa mukana vain polku- tai moottoripyöriä, miniautoa vai urheiluautoa.

Varustukseen kuuluu esimerkiksi pesukone, astianpesukone, 224 litran jääkaappi ja 6,3 x 3,5 metrin kokoinen tuulisensoreilla varustettu markiisi. Omavaraisuutta tuovat muun muassa 1000 litran raikasvesisäiliö, aurinkopaneelit ja aggregaatti.

Aitoa puuta oleva lattia on tasainen kauttaaltaan ja sisäkattokorkeus on kaikkialla 2,05 metriä. Kaikissa ohjaamon neljässä erillisessä istuimessa on ilmastointi, ja haluttaessa istuimet tarjoavat myös hierontaa.

Kuvat: Dembell

Keskustelu

  1. Ari Henriksson

    Siinä ois kyl sellanen märkä uni, jos tollasella vois joskus reissata. Kait se muuallekkin mahtuis ku Onnelaan!?😁

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.