Sama tuote venyy matkailuajoneuvoksi, asuntoveneeksi ja kesämökiksi

Kun asiakas tilaa australialaiselta Fargo Elite Cabins -yritykseltä matkailuvaunun, hän saa alumiinisen trailerin päälle asennetun vaunun. Jos asiakas haluaa matkailuauton, sama Fargon moduuli voidaan asentaa auton alustaan.

Jos asiakas haluaa päästä vesille, sekin onnistuu, sillä sama ”hytti” saadaan muunnettua katamaraanirunkoiseksi asuntoveneeksi, jolla kelpaa ajella ja kellua ankkurissa kivalla paikalla. Kyytiä antamaan tarvitaan vielä 20–90 hevosvoiman perämoottori. Asuntoveneen liikuttelu maalla sujuu trailerilla, mutta se mahtuu myös isoon konttiin.

Lukuun ottamatta matkailuautokäyttöä majoitusmoduuli tarjoaa sekä etu- että takaosassa pienet terassit vaikkapa maisemasta nauttimiseen.

Tyypillisesti Fargon pohjaratkaisu sisältää kylpyhuoneen, yhdistetyn oleskelu- ja makuutilan sekä keittiön. Sohva muuntuu kahden hengen sängyksi, ja lisärahalla makuutilat hoituvat neljälle.

Lattian alla on yli 1000 litraa säilytystilaa. Valoisuudesta pitävät huolen joka seinällä olevat ikkunat sekä etu- ja takaovet.

Perusmoduulin hinta on noin 24 000 euroa, mutta lisähintaa tulee toimivasta kokoonpanosta käyttötarpeen mukaan.

Fargo 7500 asennettuna Ivecon alustalle.

 

Asiakas voi tilata 12,5 neliömetrin tiloihin kalustuksen Fargolta oman maun mukaisesti, tai tilata moduuli tyhjänä ja kalustaa sen itse.

 

Kaksiakselisen trailerin päälle asennettuna Fargon vaunulla on painoa 1 800 kiloa.

 

Asuntoveneenä Fargo 7500 -viritys painaa noin 1 900 kiloa. Kokonaispituutta on 6,5 metriä. Valmistaja lupaa katamaraaniveneen olevan uppoamaton.

Kuvat: Fargo Elite Cabins