Tätä överimmäksi ei voi matkailuauto mennä – mukana oma helikopteri!

Las Vegasissa esiteltiin tuoreeltaan 2,3 miljoonan euron arvoinen matkailuauto, josta ei puutu mitään.

Poreallas katolla, oma helikopteri laskeutumisalustoineen, 75-tuumainen kotiteatteri… Saattaa kuulostaa ökyhuvilan varustukselta, mutta kyse on luksustason matkailuautosta nimeltään Furrion Elysium, joka saattaisi kääntää muutaman katseen myös täkäläisillä leirintäalueilla.

Yhdysvaltalaisyritys on ottanut todella asiakseen tehdä Elysiumista alansa ykkösen. Monenmoista ylellisyyttä löytyy Robinson R22 -helikopterista lähtien. Ajon ajaksi katolla oleva helikopteri lasketaan alas makuutilaan.

Pysähdysten aikana katolla voi istuskella porealtaassa tai ottaa aurinkoa. Illan tullen asetutaan tietenkin kotiteatterin ääreen. Siinä riittää kokoa ja näköä, ja äänentoistokin on viimeisen päälle. Ison jääkaapin lisäksi samppanjat – mitäpä muukaan tällaisen kyydissä nauttisi – saa omaan kylmätilaansa. Suihku hieroo ja höyryttää.

Kuljettajan paikalta kaikki tapahtuu vain napin painalluksella. Pituutta jopa futuristiseksi luonnehdittavalla autolla piisaa melkein 14, leveyttä 2,4 ja korkeutta yli neljä metriä.

Monen suomalaisen karavaanarin harmiksi Furrion Elysium ei ole myynnissä, sillä se oli hiljattain Las Vegasin CES-tapahtumassa näytillä vain konseptina.

Kuvat: Furrion
Video: HD Upcoming Technology