Best-Caravan vaihtoi toimitusjohtajaa

Matkailuajoneuvoketju Best-Caravan Oy uudistaa hallintoaan. Yrityksen pääomistaja Lasse Sorvari siirtyi toukokuun alusta lukien syrjään toimitusjohtajan tehtävästä ja ottaa vetovastuun myynnin kehityksestä. Yrityksen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Marko Niskanen, ja hallituksen puheenjohtajana aloittaa Terho Kalliokoski.

Yhtiön omistussuhteisiin ei muutoksilla ole vaikutusta. Best-Caravanin mukaan tarkoituksena on ainoastaan vahvistaa eri osa-alueiden toimintaa ammattitaitoisella ja motivoituneella henkilöstöllä.

– Nämä henkilöstömuutokset on tehty minun esitykseni pohjalta. Yrityksen luotsaaminen kasvun ja muutosten läpi on työtä, jonka osaan parhaiten. Palaan tavallaan juurilleni ja otan vastuulleni lähinnä sydäntäni olevan asian, ajoneuvomyynnin kehittämisen, Sorvari sanoo.

Best-Caravan Oy on 2003 perustettu matkailuajoneuvoalan yritys, jolla on toimipaikkoja kuudella paikkakunnalla. Yritys työllistää tällä hetkellä 60 henkilöä, ja sen liikevaihto oli viime vuonna 38 miljoonaa euroa. Yrityksen pääomistaja on Lasse Sorvari, ja vähemmistöosakkaisiin kuuluu myös yrityksen henkilökuntaan kuuluvia henkilöitä.

– Best-Caravanin kasvettua nykyiseen kokoonsa haluan ojentaa ohjat ammattilaisille, jotka ovat tottuneet viemään yrityksiä hallitusti ja kurinalaisesti eteenpäin.

Uusilla johtajilla vahvat bisnestaustat

Toimitusjohtajana aloittaneella Marko Niskasella on vahva yrittäjätausta rakennusteollisuudessa ja vähittäiskaupassa.

– Olen saanut yli neljän vuoden ajan seurata Best-Caravanin toimintaa hallituksesta käsin sekä yhtiön sisäisissä koulutuksissa. Ilahduttavaa on ollut nähdä kulttuuri, joka yritykseen on syntynyt. Sille ominaista on kaikilla yrityksen osa-alueilla löytää ratkaisuja asiakkaiden parhaaksi, Niskanen sanoo.

Hallituksen puheenjohtajan tehtäviin tarttuu Terho Kalliokoski, joka teki 33 vuoden uran Keskon palveluksessa. Hän on toiminut muun muassa Keskon varatoimitusjohtajana vastuullaan rakentamisen ja talotekniikan kauppa sekä Ruokakesko Oy:n toimitusjohtajana.

Lähde: Best-Caravanin tiedote