Bravialta Peugeot-alustainen Suomi-retkeilyauto

Slovenialaisen Bravia Mobilin Peugeot Swan 636 -retkeilyautosta tulee Finnish Edition -versio.

Keminmaalainen CM-Autocaravan aloitti viime vuonna slovenialaisen Bravia Mobilin Peugeot- ja Mercedes-Benz-alustaisten retkeilyautojen tuonnin.

Bravia Mobil on Slovenian Strazassa toimiva perheyritys, joka on valmistanut retkeilyautoja vuodesta 2005 alkaen. Yrittäjäperheellä on 30-vuotinen historia kalustevalmistajana, ja tätä osaamista sovelletaan myös Bravia-retkeilyautojen kalusteissa.

Bravian Peugeot Boxerin kuoriin rakentamat retkeilyautot ovat Swan 599 ja Swan 636. 6-metrisessä 599:ssä on poikittainen parivuode, 6,4-metrisessä 636:ssa pitkittäiset erillisvuoteet. Kaikissa Bravian autoissa on Truman lämmitin.

Lahden Caravan-messuilla CM-Autocaravan esittelee Swan 636:sta Suomi-version, jossa on vakiona yleisimmin kysytyt lisävarusteet. Mallin lähtöhinta on alle 60 000 euroa (58 900 euroa + toimituskulut 850 euroa).

Boxerin Euro 6 -vaatimukset täyttävän 2,0-litraisen BlueHDI-dieselin tehovaihtoehdot ovat 110, 130 ja 160 hevosvoimaa. Finnish Editionissa on vakiona 130-hevosvoimaa, ja suurimman tehoversion lisähinta on 1 240 euroa.

Suomi-version vetomassa on 3 000 kg. Autossa on muun muassa 16-tuumaiset renkaat, mäkilähtöavustin, ohjauspyörän korkeussäätö, ohjaamo manuaalinen ilmastointi, vakionopeudensäädin, keskuslukitus kaukosäädöllä, sähkötoimiset ikkunat ja peilit, ohjaamon pimennysverhot, liukuoven hyttysverkko ja sähköaskelma, Webasto-diesellämmitin, markiisi, cd/radio/peruutuskamera, vetokoukku, pyöräteline, tv-valmius ja led-tunnelmavalot kaukosäätimellä.