Bridgestonen ”puhkeamattomat”

Lähes kaikkiin henkilöautoihin sopivat Bridgestonen DriveGuard-renkaat mahdollistavat matkan jatkamisen myös renkaan rikkouduttua.

Vahvistettujen kylkien ja edistyksellisen jäähdytysripatekniikan ansiosta DriveGuard pitää auton kuljettajan hallinnassa rengasrikon tapahduttua, ja matkaa voi jatkaa jopa 80 kilometrin verran korkeintaan nopeudella 80 km/h paikkaan, jossa renkaan voi turvallisesti korjata tai vaihtaa.

Bridgestonen uutuusrengas voidaan asentaa kaikkiin henkilöautoihin valmistajasta ja mallista riippumatta. DriveGuard ei ole rajoitettu tiettyjen automerkkien tai -mallien ensiasennusrenkaaksi, vaan se voidaan asentaa useimpiin rengaspaineen valvontajärjestelmällä varustettuihin autoihin.

Bridgestonen mukaan DriveGuard-rengas toimii lähes kaikentyyppisissä rengasrikoissa (mm. renkaan kyljen ja kulutuspinnan vauriot). Uuden ajan DriveGuard-teknologia perustuu Bridgestonen jäähdytysripoihin ja vahvistettuihin renkaan kylkiin.

DriveGuardin kohdalla ei ole tingitty märkäominaisuuksista tai alhaisesta vierintävastuksesta – sen märkäpitoluokka on A ja polttoainetaloudellisuusluokka C.

Bridgestonen DriveGuard-renkaita on saatavana 19 kesärengaskokoa. Se, löytyykö DriveGuard omaan autoon, on katsottavissa sivustolta www.bridgestone.fi/DriveGuard