Caramba-kausi päätökseen – Bussman jälleen ykkönen

Pohjoismaiden mestari voitti myös kauden päätöskisan. Autosarjan paras oli Karl-Olof Grönholm.

Inkoolainen Elis Bussman kruunattiin matkailuvaunusarjan voittajaksi, kun matkailuajoneuvojen taitoajon Caramba-cupin neljäs ja viimeinen osakilpailu ajettiin viikonloppuna Lahdessa. Tavaratalo Kärkkäisen pihassa järjestetty kilpailu tuotti Bussmanille kauden kolmannen voiton. Hän jäi toiseksi vain kauden toisessa, Tampereella ajetussa osakilpailussa.

Aiemmin kesällä jo sekä Suomen että Pohjoismaiden mestaruudet voittanut Bussman mestaruuden. Bussman keräsi pinnoja kauden aikana 60, kun toiseksi sijoittuneelle Janne Kalliolle niitä kertyi 50 ja kolmannelle, Eero Mustoselle, 33.

Matkailuautojen sarjassa voiton vei Karl-Olof Grönholm Karjaalta. Kisa oli vaunuilijoita tiukempi, sillä Lahdessa ykköseksi sijoittunut Juhani Peteri ei onnistunut lopputuloksissa ohittamaan päätöskisan kakkoseksi sijoittunutta Grönholmia. Grönholm voitti cupin 55 pisteellä. Peteri oli toinen 52 pisteellä, ja Kari Härkönen kolmas 42 pisteellä.

Naisten matkailuautosarjan voitti Marjo-Riitta Björkroth kerättyään 40 pistettä ja aloittelijoiden sarjan voittaja Ronny Råberg 20 pisteellä.

Tarkemmat lopputaulukot löydät SF-Caravan ry:n sivuilta.