Caravan-messut Helsingin Messukeskuksessa 20.–22.1.

Helsingissä nyt viikonloppuna järjestettävillä Caravan-messuilla esitellään uusia matkailuajoneuvoja, muun muassa kuvan hulppea Hymer B-Klasse PremiumLine 778, ja harjoitetaan outlet-myyntiä. Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään Matkamessut.

Perinteisesti Matkamessujen yhteydessä järjestettävät Caravan-messut ovat avoinna yleisölle nyt viikonloppuna 20.–21. tammikuuta. Perjantaina 20.1. karavaanialan tuotteisiin pääsee tutustumaan kello 12–20. Lauantaina ja sunnuntaina Caravan-messut ovat auki kello 10–18.

Vuoden toisen karavaanialan messutapahtuman uutuuksiin kuuluvat muun muassa täysintegroitu Hymer B-Klasse PremiumLine 778 ja LMC:n uusi Style-vaunumallisto.

Noin 8,6-metrinen B-Klasse PremiumLine 778 juhlistaa Hymerin 60-vuotista toimintaa matkailuajoneuvojen valmistajana. Nimensä mukaisesti uutuusmalli on premium-tuote. Ylellisessä matkailuautossa on kaunis sisustus ja pyöreiden korimuotojen aikaansaama tyylikäs ulkopuoli. Juhlamallissa on lisäksi runsas ja hienostunut varustelu. Messuilla olevan auton hinta on noin 132 000 euroa.

Toista ääripäätä Messukeskuksen uutuustarjonnassa edustaa LMC:n Style-matkailuvaunumallisto, jonka hinnat alkavat 20 800 eurosta. Style-vaunut esitellään Suomessa nyt, kun niihin on tullut LMC:n Long Life Technologie -korirakenne. Mallistoon kuuluu kuusi pohjaratkaisua, ja joukossa on myös kerrosvuodemalleja.

Style 420 D- ja 450 E -erikoismallien massa on ajokuntoisena alle 1 200 kg, eli vaunua voi vetää normaalikokoisella henkilöautolla. Uutuudellaan LMC tavoittelee uusia käyttäjäryhmiä vaunumatkailun pariin, ja siksi Suomeen tuotavissa Style-vaunuissa on vakiona muun muassa tv-kaapelivalmius, hyttysverkko-ovi ja lämminvesijärjestelmä.

Uusien mallien lisäksi messujen Caravan Outletissä myydään edellisten vuoden käyttämättömiä matkailuajoneuvoja.