Hymerin uudesta Free-retkeilyautosta urheilullinen erikoisversio

Saksalaisvalmistaja on esitellyt uudesta HymerCar Free -retkeilyautostaan urheilullisen ja hyvin varustellun Blue Evolution -erikoisversion.

Viime vuonna esitelty HymerCar Free on Hymerin mukaan suunnattu aloitteleville karavaanareille. Suomessa lyhimmän eli 5,4-metrisen Free 540:n lähtöhinta on 50 000 euroa ja 6-metristen 600- ja 602-mallien 51 000 euroa, joten ihan ensiostajien autoksi Free tuskin valikoituu.

Mielenkiintoiseksi Freen tekee se, että siihen saa ylös nostettavan katon ja sen myötä kattovuoteen, jolle noustaan irtotikkaiden avulla.

Nyt Free 600:sta on esitelty näyttävän näköinen erikoisversio – Suomeen Blue Evolution -malleja ei todennäköisesti riitä ainakaan vielä tänä vuonna.

Metallinsininen ja musta kaksivärimaalaus tekee erikoismallista todella huomiota herättävän näköisen. Varsinkin ohjaamon ikkunoista perään saakka ulottuva musta ikkunankehyspalkki herättää huomiota. Muita urheilullista ilmettä tuovia mustia yksityiskohtia ovat nostokatto, jäähdyttimen säleikkö ja 18-tuumaiset kevytmetallivanteet.

Kaksivärinen kangasverhoilu ja monet pienet yksityiskohdat tuovat HymerCar Free Blue Evolution -erikoismallin sisätiloihin nuorekkaan valoisaa ilmettä.