Karavaanareille Seinäjoelle 24/7 avoinna oleva tarvikemyymälä

Best-Caravanin maaliskuun alussa avaaman Seinäjoen toimipisteen erikoisuus on Suomen ensimmäinen karavaanareita ympäri vuorokauden palveleva tarvikemyymälä.

Seinäjoen Prismaa vastapäätä Pohjan Valtatien kupeeseen Akkutie 1:een avattu uusi toimipiste on jo seitsemäs Best-Caravanin myymälä.

Uuden toimipisteen palvelutarjonta kattaa matkailuajoneuvo-, varaosa- ja tarvikemyynnin sekä huolto-, pesu- ja matkaparkkipalvelut. Osa palveluista, kuten tarvikemyymälä, pesukatu ja matkaparkki, on asiakkaiden käytössä myös ilta- ja yöaikaan. Pesukatu ja matkaparkkipalvelut avataan asiakkaiden käyttöön tulevan kevään aikana.

Tarvikekauppaa 24/7

Seinäjoen toimipisteen yhteyteen avautui myös Suomen ensimmäinen tarvikemyymälä, joka palvelee karavaanareita ympäri vuorokauden. Best-Caravanin kanta-asiakkaat voivat asioida CaravanMarketissa kanta-asiakaskortilla mihin vuorokaudenaikaan tahansa maksamalla ostoksensa itsepalvelukassalla.

Best-Caravanin markkinoinnista ja palvelukehityksestä vastaavan Tuomas Salmisen mukaan 24/7-palvelukonsepti on ollut suunnitteilla jo pidemmän aikaa, ja kun idea on nyt vihdoinkin konkretisoitunut, on tunnelma yrityksessä korkealla.

– Idea 24/7-palvelukokonaisuuteen tuli alun perin asiakkailtamme, joten uskallamme olettaa, että Seinäjoen 24/7 CaravanMarket tulee olemaan pidetty palvelu. Uskomme itsepalvelumyymälöiden olevan tulevaisuutta, ja aiommekin Seinäjoelta saamiemme kokemusten perusteella laajentaa palvelun lähiaikoina kaikkiin toimipisteisiimme, Salminen kertoo.

Vaikka koko CaravanMarket on auki ympäri vuorokauden, niin isoja tuotteita, esimerkiksi telttoja, voi noutaa vain tarvikemyymälän aukioloaikojen puitteissa. Tuomas Salminen arvelee, että suosituimpia itseostoartikkeleita tulevat olemaan erilaiset päivittäistavarat kuten kemssa-aineet.

Keskustelu

 1. Marianna Virta

  Onko totta, että palvelu 24/7 on VAIN kanta-asiakkaille, ettei se palvelisi muita karavaanareita? Tällainen ”huhu” kiertää karavaanareiden keskuudessa.

  Kommentoitu 0 kertaa

  1. Veli-Matti Jalovaara

   Kuten uutisessa kerrotaan, niin suljettuna olevaan myymälään pääsee sisään vain Best-Caravanin kanta-asiakaskortilla. Tämä lienee ainoa pienin investoinnein toteutettava sellainen sisäänpääsytapa, jonka avulla yritys tietää liikkeessä käyneet asiakkaat. – Pekka Virtanen

   Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.