Leirintäoppaan digiversio kerää kehuja – sivustolle lisättiin jälleen uusi ominaisuus

Karavaanarit ovat ottaneet viime keväänä uudistuneen Leirintaopas.fi-sivuston vastaan myönteisin tunnelmin. Erityisesti käyttönopeutta ja -mukavuutta on kehuttu monien pienempien yksityiskohtien ohella.

Oivallisena suosion mittarina voi pitää myös sivulatausten määrää. Niitä oli päiväkohtaisesti viidestä kuuteen tuhanteen läpi kesän huippusesongin. Esimerkiksi heinäkuun kokonaislatausmäärä oli yli 160 000.

Ilmaisia katsastuksia jaossa

Leirintäoppaan verkkoversio listaa käytännössä maan kaikki viitisensataa leirintäkohdetta. Nykyisin digiopas tarjoaa karavaanareiden käyttöön esimerkiksi reittihaun sekä kohteiden ajantasaiset säätiedot.

Tuorein lisäys on käyttäjien mahdollisuus lähettää sivustolle omia näkemyksiään kunkin leirintäalueen tai matkaparkin palvelutasosta. Jokaisen kohteen tietojen yhteydessä on lomake, jossa voi jakaa yhdestä viiteen tähteä hinta-laatusuhteelle, sijainnille, henkilökunnalle, siisteydelle sekä palveluille yleisesti. Tekstikenttään voi naputella myös kirjallisen arvion selitteeksi risuille tai ruusuille.

Caravan-lehti arpoo kaikkien arvosteluita syyskuun loppuun mennessä lähettäneiden kesken kolme K1-ketjun katsastuslahjakorttia.

Kehitystyö jatkuu ensi sesongille

Sivuston kehittämistä jatketaan edelleen käyttäjäkokemusten pohjalta. Ensi vuonna palvelua uudistetaan asettamalla karttaan lisää karavaanarille tärkeitä kohteita kuten ajokaivot, kemssantyhjennyspaikat, pesupaikat sekä huoltoliikkeet.

Käyttäjät ovat toivoneet myös sellaista hakutoimintoa, jossa tuloksissa voisi suodattaa esiin esimerkiksi koiraystävälliset, vesistön äärellä sijaitsevat tai liikuntaesteisille soveltuvat kohteet. Myös tällainen uudistus on luvassa seuraavalle matkailukaudelle.

Ensi vuonna pääsy sähköisen Leirintäoppaan koko sisältöön edellyttää SF-Caravanin voimassaolevaa jäsenyyttä.

Leirintäoppaan verkkoversioon pääset tästä.