LMC:ltä kaksi uutuusmallistoa

Saksalainen LMC täydentää matkailuautotarjontaansa uusilla puoli- ja täysintegroiduilla Comfort-tasoisilla malleilla.

LMC:llä oli muutaman edeltäneen mallivuoden ajan tarjolla sekä puoli-integroituja Cruiser-malleja että integroituja Explorer-malleja kolmena erilaisena varustelinjana. Sport, Comfort ja Premium erosivat tosistaan lähinnä sisäilmeensä osalta.

Mallivuodelle 2018 LMC esitteli puoli-integroidun Cruiser Passionin, ja sille piti seuraa Cruiser Premium -mallisto. Integroitujen LMC-mallien puolella tarjolla oli enää viisi erilaista Explorer Premium -mallia.

Tammikuussa Suomessa

Molemmat korisegmentit ovat kuitenkin laajentumassa uusivanhoilla mallisarjanimillä, kun LMC esittelee tammikuussa Turun ja Helsingin karavaanimessuilla uudet Cruiser Comfort- ja Explorer Comfort -mallistot.

Uusissa Comfort-malleissa on tasainen asunto-osan lattia ohjaamosta vuoteiden äärelle, lattiaan lämpöä tuova kaksoispohja ja sisäkorkeutta yli kaksi metriä. Uudessa mallistossa on kehitetty myös korin rakennetta, sillä katon ja seinän liitoskohta on siirtynyt katolta seinän puolelle. 3,5-tonnisissa autoissa on Suomessa vakiona Truman talvipaketti. Alde-nestekeskuslämmitys maksaa 2 760 euroa.

Puoli-integroidut Cruiser Comfortit ovat 6,37–7,53-metrisiä, ja tarjolla on kaikki tavanomaiset vuoderatkaisut. Matkustajapaikkoja on neljä tai viisi. Hinnaltaan uudet puoli-integroidut eivät juurikaan poikkea Cruiser Passion- tai Cruiser Premium -malleista.

Lyhimmän mallin lähtöhinta on 66 500 euroa, muiden mallien hintaluokka 69 600–71 800 euroa. Kaikkiin kuuteen puoli-integroituun malliin saa reilulla 2 000 eurolla sähkötoimisen yläkeskivuoteen.

Integroidusta Explorer Comfortista on viisi vastaavanlaista pohjaratkaisua hintaluokassa 81 500–86 800 euroa.