Matkailuauto on tangokuningas Johannes Vatjuksen keikkakoti

Hallitseva tangokuningas Johannes Vatjus hoitaa keikkamatkansa puoli-integroidulla matkailuautolla.

Tangokuninkuuden heinäkuussa 2019 heti ensimmäisellä yrityksellä voittanut Johannes Vatjus tekee keikkamatkat matkailuautolla – tai tällä hetkellä pitää valitettavasti käyttää aikamuotoa teki, sillä koronavirusepidemian synnyttämä keikkatauko on vasta päättymässä.

Haapavedellä asuva 40-vuotias Vatjus lähti heti kruunajaisten jälkeen kiertämään ahkerasti tanssilavoja. Matkailuvaunut kuuluivat Vatjuksen lapsuuteen, ja tangon uusi siniverinen alkoikin pohtia mahdollisuutta tehdä keikkamatkat matkailuautolla.

– Mietin, että olisi hienoa saada joku liike tai merkki mukaan saamaan näkyvyyttä. Liikun paljon, ja tansseissa käyvät ihmiset ovat ikänsä puolesta ”matkailuautokansaa”, valottaa Vatjus taustoja, jotka johtivat hänet ja Kabe Adria Oy:n väliseen yhteistyösopimukseen.

Klassisen musiikin taustan omaava Johannes Vatjus ei jaa keikoillaan Kaben esitteitä tai mainoksia, mutta hän kerron ihmisille sekä kasvotusten että omissa some-kanavissaan, että alla on yhteistyökumppanin puoli-integroitu 740 LB -malli.

Kruunajaisten jälkeen Vatjus kiersi keikkapaikkoja kovalla tahdilla ja hyödynsi täysimääräisesti liikkuvaa matkakotiaan. Tangokuningas kehuu keikka-autonsa helppokäyttöisyyttä ja sitä, kuinka paljon se on helpottanut keikkailua.

– Yövyin yleensä tanssipaikan pihalla ja jatkoin siitä sitten eteenpäin seuraavana päivänä. Sen jälkeen, kun sain Kaben ajoon, en ole käyttänyt hotellimajoituksia. Nyt ei välttämättä tarvitse lähteä ajamaan keikan jälkeen yön selkään, vaan voin jäädä rauhassa nukkumaan omaan sänkyyn. Keitän matkailuautossa kahvit ja teen ruuat, en todellakaan käy huoltoasemilla syömässä, kertoo Vatjus.

Johannes Vatjus hyödyntää matkailuautoa myös toisessa ammatissaan hirsitalorakentaja Salvoksen myyntimiehenä.

Keskustelu

  1. Kaksi valioyksilöä liikenteessä.

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.