”Matkailuvaunu” polkupyörän perään ja menoksi

Saksalainen CreaCon-yhtiö yrittää valloittaa markkinoita polkupyörän tai sähköpolkupyörän perässä vedettävällä taitettavalla Scout-retkeilykärryllä, jossa pystyy myös yöpymään.

Vastaavan tapaisia tuotteita on tullut markkinoille useita aiemminkin, mutta bremerhavenilaisen yrityksen usko tuotteeseensa on vankka, ja kysyntä onkin ollut hyvä.

Yrityksen mukaan turvallisuudesta ei ole tingitty, ja levyjarrut pystyvät pysäyttämään hallitusti pyörän perässä tulevan painavammankin kuorman. Sähköpyörällä kärryä vedettäessä valmistaja ilmoittaa suurimmaksi turvalliseksi ja sallituksi nopeudeksi 25 km/h.

Vaunun saa kytkettyä pyörään ja irti pyörästä muutamassa minuutissa, joten vaunun voi jättää helposti myös leiriin ja lähteä kurvailemaan pelkällä polkupyörällä lähikohteisiin.

CreaConin tuotteesta on myynnissä erilaisia versioita, joista suurin tarjoaa 200 x 120 senttimetrin ja pienin versio 190 x 60 senttimetrin makuupaikat. Tilaa voi siis olla enimmillään kahdelle sopuisalle henkilölle. Lisävarusteista löytyy esimerkiksi markiisi.

Kuvat: CreaCon