Mökki & Meri -messuilla koukkuun tarttuvat myös karavaanarit – luennoissa esillä automatkailun teemoja

Turun Messukeskuksessa järjestetään tulevana viikonloppuna Mökki & Meri -tapahtuma yhdessä Piha & Puutarha -messujen kanssa.

Merellisten tunnelmien ohella tällä kertaa mukana on myös automatkailun teemoja. Tapahtumasta löytyy muun muassa kalastusveneitä, vesijettejä, laitureita, kajakkeja ja matkailuajoneuvotarvikkeita.

SF-Caravan Matkailuautoilijat ry järjestää tapahtumassa useita infotilaisuuksia, joissa puhutaan esimerkiksi matkailuajoneuvon monipuolisesta käytöstä. Messujen yhdessä hallissa on myös myynnissä matkailuajoneuvoja. Paikalle odotetaan runsaasti myös yöpyjiä, sillä SF-Caravan Turku ry järjestää treffit Caravan Show’n tapaan.

Hyötytietoa kalastuksen ystäville

Kalastusopas Jani Ollikainen ja tv:sta tuttu Osku Valtonen opastavat kävijöitä muun muassa siinä, miten saa ennätyshauen. Hauen perhokalastus on myös yksi viikonlopun aiheista. Tietoa saadaan myös kalastuskilpailuista, jotka juuri nyt puhuttavat alaa.

Kalastusmestari Lauri Rantanen Lounais-Suomen Kalatalouskeskuksesta kertoo mökkikalastajan oikeuksista ja velvollisuuksista. Keräilijä Ilkka Rinne puhuu suomalaisista käsityövieheistä. Bloggari ja kalastusopas Pasi Tuike opastaa mökkikalastajaa jigauksen saloihin.

Turussa 29.-31. maaliskuuta järjestettävän tapahtuman tarkemman ohjelman näet tästä.