Kylkivahvistettuja nokialaisia nyt myös matkailuautoihin

Nokian Renkaat lisää vahvaa aramid-katkokuitua sivupinnoissa hyödyntävien renkaiden tarjontaa paketti- ja matkailuautojen renkaisiin.

Paketti- ja matkailuautojen alla rullaavat renkaat ovat kovalla käytöllä. Ajoneuvot ovat painavia, ja niitä ajetaan usein täyteen lastattuina huonokuntoisilla tienpinnoilla: pitkin kuoppaisia hiekkateitä ja yli asvaltin reunakivien. Renkaiden on kannettava kuorma sekä annettava turvallinen ja vakaa ajettavuus kaikissa olosuhteissa, ja melkoinen osa näiden ajoneuvojen rengasvauriosta aiheutuu renkaiden sivuihin kohdistuneista iskuista.

Tähän saakka Nokian Renkaat on käyttänyt sotilas- ja lentokonekäytössä tutuksi tullutta aramidia SUV- ja LT-renkaissaan. Hakkapeliitta LT2 -renkaat on tarkoitettu nelivetoisille SUV-maastureille.

Innovatiivisen Aramid Sidewall -teknologian vahva ydin on aramid-kuitu, jota sivupinnan kumisekoitus sisältää. Aramid-kuitu vahvistaa sivupinnan kestämään entistä paremmin ulkopuolisia iskuja ja viiltoja ja voi jopa estää rengasvahingon kokonaan.

Aramid Sidewall -teknologia löytyy jatkossa kaikista Nokian Renkaiden markkinoilla olevista paketti- ja matkailuautoihin kehitetyistä tuotteista. Niitä ovat Hakkapeliitta C3- ja CR3-talvirenkaat sekä Hakka C2 -kesärengas. C3 on nastallinen ja CR3 nastaton talvirengas.