Pohjoismaisten Karavaanipäivien ohjelma on tarkentunut

Pohjoismaiset Karavaanipäivät (Nordisk Camping Träff, Nordic Rally) järjestettiin Kuopiossa viimeksi kymmenen vuotta sitten. Ensi kesänä tapahtuma järjestetään Kuopiossa jo toisen kerran, kun karavaanarit Pohjoismaista ja muulta Euroopasta kokoontuvat Rauhalahden leirintäalueelle 6.–10.7.2020. Ilmoittautuminen tapahtumaan on jo käynnissä.

Karavaanipäivien ohjelma on täydentynyt, tarkentunut ja päivittyy vielä lisää tulevien kuukausien aikana. Ohjelmassa on luvassa muun muassa retkiä, Karavaanareiden golfin PM-kisat, Pohjoismainen kaikkien koirarotujen Match show sekä Caramban PM-kisat. Ohjelmaa on runsaasti niin aikuisille kuin lapsille.

Noin kuuden kilometrin päässä Kuopion keskustasta sijaitseva Rauhalahden viiden tähden leirintäalue Kallaveden rannalla tarjoaa vierailijoille hyvin huoltotiloja, ravintolapalveluita ja erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia. Vuokrattavissa on muun muassa sähkö- ja fatbikepyöriä, kanootteja, soutuveneitä ja SUP-lautoja. Alueen vieressä on kesäteatteri, kylpylähotelli ja eläinpuisto.

Tapahtuman sivuilta löytyy runsaasti tietoa myös koko Kuopion ja sen ympäristön matkailupalveluista ja -kohteista.

Pohjoismaiset Karavaanipäivät kokosi alan harrastajat Suomeen viimeksi vuonna 2017 Kokemäen Pitkäjärvelle. Silloin tapahtumaan osallistui kansallisuuksia 10 maasta. Vuonna 2021 Pohjoismaiset Karavaanipäivät järjestetään Ruotsissa.