Roosa teki elämänmuutoksen ja muutti lapsen kanssa Mersuun – kurkista sympaattiseen retkeilyautoon

Pälkäneläinen Roosa Blom teki rohkean päätöksen ja asui kesän vanhassa retkeilyautossa.

Pälkäneen sataman parkkipaikalla seisoo vuosimallin 1981 Mercedes-Benz 508, jonka yrittäjä Roosa Blom löysi Instagramista edellisten omistajien postauksesta. Siinä kerrottiin, että auto on myynnissä. Blom otti välittömästi yhteyttä ja ehti ensimmäisenä. Autolla olisi ollut muitakin ottajia.

Matkailuautoksi rekisteröity Mersu on tätä nykyä Roosa Blomin asunto ja työpaikka. Muun muassa sisällöntuotantoa työkseen tekevän Blom pystyy organisoimaan työnsä kätevästi yhteen liikkuvan elämäntavan kanssa. Blom asuu kesän vakituisesti autossa 4-vuotiaan lapsensa kanssa. Ensi talvena hän aikoo reissata Mersullaan Espanjaan.

– Autossa on kaikki tarvittava. Täältä löytyy kunnon keittiö, missä on jääkaappi, ruokailuryhmä, kaasuliesi ja juokseva vesi. Autossa on 180-senttinen sänky, suihku ja vessa ja mikä tärkeintä, runsaasti säilytystilaa, Blom kehuu. Hän on jo oppinut vanhan auton metkut.

– Onhan tämä välillä sellaista köröttelyä, kun en saas ajaa yli kahdeksaakymppiä. Auto on sinänsä helppo ajaa, mutta käännöksissä se on kankea. Totuttelua se on vaatinut.

Videolta pääset kurkistamaan Blomin Mersuun tarkemmin.

Keskustelu

  1. Jyrki Linnanmäki

    Mahtava juttu,mekin olemme etsimässä samanlaista valmista autoa. Jos joku tietää niin vois vinkata .T Jyrki ja Minna

    Kommentoitu 0 kertaa

Kommentointi on suljettu.