SF-Caravanin liittokokouksessa kuusi ehdokasta tavoittelee kolmea hallituspaikkaa – seuraa suoraa vaalitenttilähetystä perjantaina täältä

SF-Caravan ry:n 60-vuotisjuhlaliittokokous järjestetään lauantaina 18.5.2024 Hämeenlinnassa. Kokouksessa muun muassa käydään vaali liittohallituksen kolmesta vapautuvasta paikasta.

Hämeenlinnan liittokokouksessa erovuorossa nykyisistä liiton hallituksen jäsenistä ovat Peter Lord, Irmeli Valve ja Veikko Vuorialho.

Liittohallituksen jäseneksi vuosille 2024–2027 pyrkii tällä kertaa kuusi henkilöä: Marko Ketvel, Jarmo Kivinen, Peter Lord, Pertti Sarkkinen, Timo Tarvainen ja Irmeli Valve.

Marko Ketvel, 56-vuotias operatiivinen johtaja Tuusulasta

SF-Caravanin toiminnan kehittämisessä Marko mainitsee tärkeäksi toiminnan tavoitteellisuuden.

Yksi keskeisistä tehtävistä on luoda jäsenyhdistysten toiminnalle suuntaviivat vision, mission ja strategian kautta. Suuntaviivat on tärkeää saada osaksi jokapäiväistä tekemistä, jotta toiminta on vaikuttavaa. Jäsenet on huomioitava tasapuolisesti niin toiminnan suunnittelussa kuin sen toteutuksessakin. Lisäksi on aktiivisesti etsittävä karavaanareiden arkea tukevia uusia yhteistyökumppaneita ja kehitettävä kumppanuuksia vastaamaan nykyhetkeä. Kaikenlainen polarisaatio on poistettava toiminnasta, jotta aito yhdessä tekeminen on mahdollista.

Jarmo Kivinen, 56-vuotias yrittäjä Paimiosta

Toiminnan kehittämisessä Jarmo pitää tärkeänä sitä, että liiton taloudellinen kehitys on turvattava.

Liiton varoja on suunnattava tärkeisiin asioihin ja kuluja karsittava muualta. On tärkeää, että liitto jalkautuu yhdistyksiin ja omalla asiantuntemuksellaan auttaa jäsenyhdistyksiä omassa toiminnassaan, niin kouluttamalla kuin opastamallakin. Työryhmät, joihin jäsenyhdistykset pääsevät osallistumaan, ovat oikea tie kehittää koko harrastuskenttää. Liiton tärkeä tehtävä on tukea jäsenyhdistysten jäsenhankintaa. Liittohallitus ei saa olla vaikeasti tavoiteltava, vaan oltava lähellä jäsenistöä.

Peter Lord , 64-vuotias toimitusjohtaja ja liikennelentäjä Jyväskylästä

SF-Caravan ry:n toiminnan kehittämisessä Peter nostaa tärkeäksi muun muassa liitossa vallitsevan vahvan yksimielisyyden digiloikan tarpeesta.

Toimivien, liiton ehdoin tuotettujen sähköisten palveluiden saaminen käyttöömme on tulevaisuuden elinehto. Se on minun erityisosaamiseni alue. Haluan myös, että jatkossa liiton hallituksen toiminta on aiempaa läpinäkyvämpää ja että päätöksenteko on aidosti demokraattista.

Pertti Sarkkinen, 56-vuotias myyntipäällikkö Hyvinkäältä

Tärkeimmiksi asioiksi SF-Caravan ry:n toiminnan kehittämisessä tällä hetkellä Pertti nostaa liiton talouden ja päätöksien tekemisen.

Minusta liiton tehtävä on olla myös mukana vaikuttamassa, niin eduskunnassa ja kunnissa matkailun edistämiseksi. Edunvalvonta matkailussa on minusta liiton tärkeimpiä tehtäviä ja siihen tulisi panostaa lisää.

Timo Tarvainen, 55-vuotias myyntipäällikkö Porista

Timosta SF-Caravanin tärkein tehtävä on tarjota sellaisia jäsenetuja jäsenyhdistyksiin kuuluville ja liittyville ihmisille, että he kokevat saavansa aidosti hyötyä jäsenyydestään.

Jäsenmaksutulo on merkittävä jäsenyhdistyksille ja erittäin merkittävä sekä elintärkeä järjestölle. Markkinointia on helppo pyytää jopa syyttäen avuksi, mutta juurisyy on halu kuulua jäsenenä. SF-Caravan ry:n pitää olla kokoava voima kaikessa nykyisessä ja tulevassa muutoksessa, koskien muun muassa digitalisaatiota, kuten kassa- ja varausjärjestelmiä, jäsenyhdistystensä hyväksi ja tukena.

Irmeli Valve, 69-vuotias palvelupäällikkö Tuusulasta

Irmelin mielestä tärkeintä on, että tiedostetaan leirintämatkailun tulevaisuuden haasteet sekä tarpeet.

Selkeiden tavoitteiden asettaminen ja niiden seuranta. Oikeiden tavoitteiden saavuttaminen ja tulevaisuuden turvaaminen ovat tärkeässä keskiössä tulevaisuudessa. Muistetaan pitkä historia, kuitenkin katse suunnataan tulevaisuuteen. Palveluiden kehittäminen on tärkeä osa rakentaa harrastus kiinnostavaksi ja houkuttelevaksi myös nuorille. Edunvalvonnan kehittäminen on meidän kaikkien eduksi. Kehitetään toimintaa enemmän jäsenyhdistysten/jäsenten tarpeita vastaavaksi. Viedään sovitut asiat eteenpäin rakentavasti, ei riidellen ja repien.

Lisää ja tarkemmin ehdokkaisiin ja heidän näkemyksiinsä pääsee tutustamaan tästä linkistä.

Ehdokkaiden vaalitentti striimataan suorana perjantaina 17.5.2024 noin klo 19 alkaen Caravan-lehden sivustolla.

60-vuotisjuhlaliittokokous järjestetään Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Kuva: Tiina Inkiläinen

Keskustelu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *