Slovenialainen Sun Living uudistui logoa myöden

Slovenialaisen Adrian edullisempi sisarmerkki Sun Living on kokenut täydellisen mallistouudistuksen.

Sun Livingin oli jo aika uudistua, joten sikäli uudistuminen ei tullut yllätyksenä. Se, että samassa yhteydessä laitettiin uusiksi myös merkin logo ja mallien nimet, oli pienoinen yllätys.

Sun Livingin tunnusväri oli tähän saakka hiukan tympeä oranssi, mutta jatkossa merkin matkailuautojen teippaukset ovat siniset. Matkailuvaunuja Sun Living ei enää valmista.

Tähän saakka Sun Livingin varsinaiset matkailuautot – eli alkoviautot, puoli-integroidut ja nostovuoteelliset puoli-integroidut – ovat kulkeneet yleisnimellä Lido, johon on liittynyt korimallin mukainen kirjain. Sun Livingin retkeilyautot ovat olleet Flexoja.

Jatkossa retkeilyautot muodostavat V-sarjan, puoli-integroidut ja nostovuoteelliset S-sarjan ja alkoviautot A-sarjan. Mallinimiä on yhteensä 14, ja lisäksi valtaosaan puoli-integroiduista saa lisävarusteena ylävuoteen. Kaikissa malleissa on alustana Fiat Ducato.

Tarkemmin Sun Livingin täysin uudistuneista matkailuautoista kerrotaan seuraavan Caravan-lehden suuressa Mallivuosi 2018 -paketissa.